A rovat további hírei
A Kárpát-medence fölé továbbra is döntően száraz, egyre melegebb levegő érkezik, folytatódik a túlnyomóan napos idő, hazánk nagy részére visszatér a kánikula.
Kell annál nagyobb megtiszteltetés, hogy valakit a világ egyik legnépszerűbb rajzfilmsorozatának szereplőjeként képzelnek el?
Nekem még jó volt a borítékos rendszer. Tudod, amikor még a kilencvenes években (meg főleg előtte) minden hó harmadikán sorba álltunk Bérszámfejtő Juditkánál a fizóért. És olykor lopva-lopva belekukkanthattunk a másik tasakjába. Sőt még moroghattunk is, hogy neki miért vastagabb. Ráadásul Kávéfőző Marika mindig minden összegről tudott – de hát ugye ez volt a dolog bukéja. Tehát a ’90-es évek közepe-végéig ez a szerkezet gurult: a borítékos gázsi.
Elérte a K2 alaptáborát Klein Dávid és Suhajda Szilárd, akik oxigénpalack és teherhordók nélkül tervezik megmászni a világ második legmagasabb csúcsát - közölte az expedíció kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel szerdán.
A Coldplay is fellépett azon a jótékonysági esten, amit kedd este tartottak a londoni Kensington Palace Gardens-ben. A Senteable Harry herceg jótékonysági szervezete, amely az afrikai árvák támogatása mellett már az AIDS ellen is küzd.
Tavaly 3,5 milliárd utas fordult meg a világ repterein, ami 7 százalékos növekedés az előző évhez képest, az elkeveredett poggyászok száma pedig elérte a 23,1 milliót, ezer utasra 6,5 ilyen bőrönd jutott - hívta fel a figyelmet a Generali Csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB).
A Kárpát-medencében is többfelé jelentős csapadékot okozó, zivatarokkal átvonult hidegfront elhagyja térségünket, szerdára már jóval szárazabb és melegebb levegő áramlik fölénk.
A nap hőseként ünnepelik a németországi Minden városában a 25 éves szíriai menekültet.
A kezdődő fesztiválszezonra sok alkalmi kapcsolat jellemző, ami növeli a HIV-fertőzés veszélyét - közölte az Egyesített Szent István és Szent László Kórház (ESZSZK) infektológus főorvosa az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.
A Kárpát-medence időjárását eleinte még hidegfront, majd a nyugat felől benyúló anticiklon alakítja.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital