A rovat további hírei
Kényszerleszállást hajtott végre pénteken Északkelet-Kínában az észak-koreai nemzeti légitársaság egyik Phenjanból Pekingbe tartó utasszállító repülőgépe, mert füstöt észleltek a repülőgép belsejében.
A kártyatársaságok tagadják, hogy könnyű lenne ellopni az érintős bankkártyák adatait, de egy fogyasztóvédelmi szervezet után a HWSW idén is kipróbálta: működik a módszer. Tévhitnek bizonyult az is, hogy a lopott adatokkal még nem lehet vásárolni a neten, mert szükség van a kártya hátoldalán lévő titkos kódra.
Az év első öt hónapjában nagyobb arányban csökkent a halálozások száma, mint a születéseké, így a természetes fogyás 27 százalékkal mérséklődött az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal pénteken az MTI-vel.
A Bors szerint nem 18, hanem 22 éves az a lány, aki rosszul lett a Balaton Soundon, majd később elesett, beverte a fejét, és már nem tudták megmenteni az életét. A Blikk azt írja: lehet, hogy egy eddig nem ismert drog okozta a halálát.
Napsütésre, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre is készülni kell a hétvégén. Emellett többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Az IÁ magát Brazíliai Kalifátusnak nevező helyi szervezete az interneten kezdett propagandaanyagok közlésébe portugál nyelven. Ezekben többek között arra is adnak eligazítást, hogyan érdemes támadni a világ legfontosabb sporteseményét.
Ha csak hétvégenként ér rá a számítógépével bütykölni, akkor még most szólunk: ez lesz az utolsó olyan hétvége, amikor ingyenesen felteheti rá az új Windowst. Ha nem szeretne fizetni, akkor még most tervezze be a dolgot a következő napokra.
Az olimpiai, illetve a paralimpiai játékokra Rio de Janeiróba készülő magyar állampolgárokat tájékoztatja a Brazíliában várható körülményekről a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata.
Meghalt egy 18 éves lány azt követően, hogy rosszul lett, később pedig elesett és beütötte a fejét a Balaton Soundon - értesült a Bors.
Épp az újság halálrovatát böngésztem (az általában nem hazudik) az egyik csabai marketben, amikor megláttam az általános iskolai testnevelőmet. Pontosabban azt láttam, hogy hú de ismerős ez a hosszú, hófehér hajú, szakállas fószer.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom