A rovat további hírei
2015. október 10-én rálépett egy mérlegre, amely azt üvöltötte: 160! Néhány órával később egy másikra, és az is orcátlanul 160-ozott. Ekkor tükörbe nézett, és elhatározta, hogy nincs mértéktelen mogyorós csokizás! Továbbá elhagyott egy csomó minden rossz szokást. Például a szögre akasztotta inaktív énjét, és egy rakás, számára korábban extrém dologba fogott bele: úszás, jóga, kondizás. 2016. június 20-án reggel 89-et duruzsolt a mérleg. Nyilván egy másik is. Mladonyiczki Lászlóval (Mladó), a Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola egyik pedagógusával beszélgettem.
A hétvégén folytatódik az országos kánikula: akár 37 Celsius-fokig is melegedhet a levegő, s több helyen még a leghidegebb órákban is 20 fok felett alakul a hőmérséklet. Ezzel együtt szombaton még kisebb körzetekben, vasárnap már többfelé heves zivatarokra: jégesőre, viharos szélre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Hét fiatal fulladt a Gangesz folyóba egy sikertelen szelfizés után – közölte csütörtökön a helyi rendőrség.
A melegben az izzadás miatt sót veszítünk, ezért érdemes olyan ásványvizet fogyasztani, amelynek magasabb a nátriumtartalma - mondta Szabó Enikő helyettes országos tisztifőorvos csütörtökön a köztévében.
Csütörtökön a csúcshőmérséklet a 35 fokot is elérheti, az ország nagy részére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. Pénteken még melegebb lesz, bár kevesebb napsütés várható.
Csütörtök estig a Kárpát-medencét is egy-két fokkal melegebb levegő éri el, kánikula várható, és csak keleten számíthatunk kevés helyen zivatarra.
Csütörtöktől vasárnap éjfélig hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos.
Teljes körű kártérítési felelőssége van a Best Reisen utazási irodának a 2011 novemberében történt egyiptomi buszbaleset károsultjai iránt, a cég nem korlátozhatja a kártérítés összegét - döntött szerdán a Kúria, amely fenntartotta az első és a másodfokon eljáró bíróság hasonló ítéleteit.
A kedd esti kárfelmérések alapján az ezerhez közelít a keddi jégesőben károsodott épületek száma Szatmárban, egy családot ki kellett telepíteni - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerda reggel az MTI-t.
Idén is felcsaptak az indulatok Kínában a jülini kutyahúsfesztivál miatt, amely kedden vette kezdetét, és amelyen várhatóan tízezer állatot vágnak le a hagyományápoló kutyahúsfogyasztók örömére.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom