A rovat további hírei
Több mint tíz, vélhetően a második világháborúban elhunyt ember maradványai kerültek elő az Újpesti piac építkezési munkálatai során április végén - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-t.
A finn fiú még annyi éves sincs, hogy regisztrálhasson, de már annyira okos, hogy fel is törte a képmegosztó szolgáltatást.
Több ezer tonna elpusztult heringet és kagylót vetettek partra a hullámok Chilében. Lehet, hogy ugyanazok az okok állnak a háttérben, mint a balatoni halpusztulások esetében.
Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat néhány északi járásra felhőszakadás, és ugyancsak citromsárga riasztást erős szél miatt Nyugat-Magyarország egy részére.
Fennakadt egy hétfő hajnali rendőrségi ellenőrzésen Demcsák Zsuzsa, miután egy kisebb társasággal ünnepelt A Nagy Duett című műsor vasárnapi adása után – írja a Bors. A TV2 műsorvezetője a lapnak azt mondta: hibázott és borzasztóan sajnálja, a jogosítványát nem vették el.
Évente mintegy 300 új HIV-fertőzöttet regisztrálnak az országban - mondta Szlávik János infektológus a Magyar Nemzetnek. Hozzátette, hogy jelenleg körülbelül 1700 embert kell HIV-fertőzés miatt rendszeresen szűrni, ez a szám nő évente mintegy 300-zal, a betegség akár öt-tíz évig is lappanghat.
Kérdezte mellettem egy 6.5 éves krapek a hétvégén, amikor caplattunk fel a budaörsi Kő-hegyre, miközben egy német házaspár épp egy drónt eregetett a horizonton. (Azt már korábban mondtam neki, hogy ez a kis szerkentyű akár légi katasztrófát is okozhat, vagy már...)
Hőségben hűsítő - pitypangos szökőkút a békéscsabai vasútállomás előtt. Már csak pár hét és hűsölhetünk benne...
Szerda estig a Kárpát-medence időjárására is még hatással lesz a délkeleti örvény; sok felhő, eső, zápor várható.
Idén is megrendezik a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt. A megmérettetésre, amelyen az ország bármely cukrászdája indulhat, június 15-ig várják a recepteket.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség