A rovat további hírei
Be lehet-e szólni egy kollégának, ha kellemetlen testszag árad belőle? Munkahelye válogatja, de Japánban, ahol a diszkréció és az udvariasság mindenkitől megkövetelt erény, semmiképpen.
Koszorúzási ünnepséggel, majd a versenysorozat ünnepélyes megnyitójával, a 71 versenyző település lovasának fogadalomtételével és az előfutamokkal kezdődik ma délelőtt a kilencedik Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén.
Megközelítette az eddig mért minimumot az északi-sarki tengeri jég kiterjedése 2016-ban: szeptember 10-én 4,14 millió négyzetkilométernyi volt a jégtakaró, 2012-ben 3,39 millió négyzetkilométerrel dőlt meg a negatív rekord - írta a BBC hírportálja.
18 nappal a műtét után meghalt az az 59 éves asszony, akinek egy hatalmas gézdarabot felejtettek a szívburkán. A kórház már nem ismeri el a felelősségét, a család perelhet.
A Kárpát-medencében folytatódik az átlagosnál jóval melegebb idő, csütörtökön már szárazabb levegő lesz fölöttünk, a napsütés lesz a jellemző.
A Kárpát-medencében folytatódik az átlagosnál jóval melegebb idő szerdán már kevesebb záporral, zivatarral.
Magyarországon a lakosok körülbelül egynegyede szenved pollenallergiában és jelentős azok száma is, akik számára külön megterhelést jelent a parlagfűnek az első fagyokig a levegőben jelen lévő pollenje. A szakemberek ajánlásával azonban könnyebb átvészelni az allergiások számára megterhelő heteket.
Elkészült Magyarország boldogságtérképe, amely szerint többek között a nők, a kistelepüléseken élők, a 30-50 év közöttiek, a családosok és diplomás nyugat-magyarországiak a legboldogabbak.
Túlszaporodtak a darazsak, idén már öt családi házat kellett azonnal kiüríteni a fészkük miatt - közölte Boros Tibor méhrajbefogó.
Az ország keleti felében erős felhőszakadás várható.