A rovat további hírei
Kedd estig a Kárpát-medence időjárását egy sekély ciklonális mező, valamint a fokozatosan kimélyülő magassági hidegteknő alakítja.
A mogyoródi kerékpáros már majdnem hazaért, amikor összefutott a bántalmazójával.
Harry herceg, a néhai Diana hercegnő másodszülött fia édesanyja halála után csaknem két évtizedig küszködött a magába fojtott gyásszal, az ezzel járó agresszióval, egészen addig, amíg végül lelki segítségnyújtásra szorult.
Egész télen a tavaszra vártunk, de úgy néz ki, egy alapos takarítás nélkül nem tudjuk élvezni... A tavaszi nagytakarítás témakörét Vándor Éva boncolgatta a hvg.hu-n megjelent írásában.
Célzott tumorterápia - magyar kutatók olyan vegyületeket állítanak elő, melyek lehetővé teszik a daganatos betegek hatékonyabb kezelését.
Sonka, tojás, torma és kalács. Mind-mind a hagyományos húsvéti menü részei. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy ezek az ételek valójában bibliai szimbólumokhoz vagy néprajzi mesékhez köthető ételek. A húsvéti ünnep elnevezése valójában egy táplálkozásbeli szokást is rejt: a nagyböjt végéről, a húsmentes diéta befejezéséről szól. A témáról a hirado.hu közölt összeállítást.
A földi életre alkalmas lehet a Szaturnusz egyik holdja, a jég borította Enkeládusz – közölte a NASA.
Vasárnap hét óra. Kezemben az első kávé, a szememben sok-sok csipa, és ahogy a konyhaablakon keresztül kinézek a lencsói végtelenbe, azt látom, valami RAGYOG ezen az elázott reggelen. Még pedig egy komótosan sétáló szép gólya. Persze ez első flashre nem nagy ügy, mert április közepén már tucatjával kelepelnek Békéscsigabigán. De akkor is jól esett. És kinek, mi jut róla hirtelen az eszébe?
Száztizenhét éves korában elhunyt Emma Morano, a világ legidősebb embere. Ő volt az utolsó ember, aki még a XIX. században született.
A tojást hozó nyuszi már a XVI. század óta létezik. Már ekkor ajándékokkal és tojásokkal lepték meg szeretteiket az emberek. De csokitojást először csak a XIX. században adhattak egymásnak az emberek.
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!

Számítástechnika
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő