A rovat további hírei
Estére mindenhol mérséklődik a légmozgás.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 11-én megtartott 15. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
A traumás agysérülést elszenvedő embereknél magasabb a kockázata a demencia, vagyis időskori elbutulás kialakulásának - derült ki egy nagyszabású új tanulmányból.
Saját bőréből és csontjából növesztettek új alsó ajkat és állat brit orvosok egy nőnek - számolt be róla a BBC hírportálja.
Hamis profilokat távolítottak el a Facebook közösségi oldalról a többi között a magyar parlamenti választások előtt is - közölte Mark Zuckerberg, a portál alapítója és elnök-vezérigazgatója kedden, kétnapos kongresszusi meghallgatásának első napján.
A Kárpát-medence időjárását szerda estig a nyugati ciklon alakítja, amelynek áramlási rendszerében továbbra is enyhe, de váltakozó nedvességtartalmú levegő érkezik; folytatódik az átlagosnál melegebb idő.
Idén már 4200 oszlopon fészkelhetnek biztonságosan az E.ON szolgáltatási területén élő gólyák - közölte a cég kedden az MTI-vel.
Örök nyugalomra helyezték Demján Sándor nagyvállalkozót kedden Budapesten a Fiumei úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 19-es parcellájában.
Súlyos fejfájással került kórházba a világ legerősebb chilijét elfogyasztó férfi egy chilievő verseny után.
A japán férfi az édességet is szereti és gyakran fürdőzik.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital