A rovat további hírei
A vállalat vezérigazgatója az indiai középosztály növekedése miatt a bevételek gyors gyarapodásával számol.
Fokozottan kell vigyázni mind a hobbiállatokra, mind a haszonállatokra a kánikulában, mert a tartós meleg nemcsak az emberek szervezetét viseli meg - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.
A CNN birtokába jutott bírósági dokumentumok szerint Brad Pitt nem igazán tesz eleget a gyerektartási kötelezettségeinek.
Naponta legfeljebb 1-2 órát szabadna csak a különböző készülékek képernyői előtt tölteniük a gyerekeknek szórakozás céljából.
50 évvel ezelőtt született, és hiába is tagadnánk, ikon lett: félévszázados a Big Mac. A születésnapot limitált kiadású, fém MacCoin kuponnal ünnepli világszerte a gyorsétteremlánc.
A tartós hőség miatt az egész országban első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.
Hétvégén éri el az országot egy gyengülő hidegfront, de jelentős enyhülés nem várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán közzétett videójából.
A Kárpát-medencében szerda estig folytatódik a száraz, meleg, nyári idő.
Az oldalba épített extraként és nem önálló alkalmazásként képzeli el saját társkeresőjének jövőjét a Facebook. Az új funkcióról most több új információ is kiszivárgott.
A másodfokú hőségriasztás ismételt elrendeléséről döntött az országos tisztifőorvos.