A rovat további hírei
Az éjszaka második felében a Dunától keletre is egyre több helyen várható zápor, zivatar.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a július 12-én megtartott 28. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
Az Artmark román aukciósház 32 500 euróért (9,9 millió forintért) árverezte el Nicolae Ceausescu volt román kommunista diktátor 1933-ban gyártott vadászfegyverét.
Szerda estig a Kárpát-medence térségét főként labilis légállapotú, változó nedvességtartalmú légtömeg alakítja, amelynek hatására többfelé várható zápor, zivatar.
Nem múlt el nyomtalanul a hétfői szupercella tombolása: kidőlt fák, utakat beborító ágak okoztak országszerte problémát a közlekedőknek, és sok munkát a katasztrófavédelem munkatársainak. Személyi sérülések is történtek, de szerencsére könnyebb sérülésekkel mindenki megúszta a vihart. Balatonvilágosnál történelmi rekordot ért el a szél ereje, még soha nem mértek ekkora erősségű szelet.Az OKF szóvivője kedd reggel felhívta a figyelmet, hogy további viharok várhatóak.
Párizsban rendezik meg a 9. Rubik-kocka világbajnokságot, amelyen a világ minden tájáról érkező 1100 legjobb játékos július 13. és 16. között mérheti össze a tudását.
Megdőlt a napi országos hajnali melegrekord kedden - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.
Bertha egy manilai állatkertben hunyt el. 65 évet élt, ezzel jócskán meghaladta a vízilovak átlagos élettartamát.
Florida — Filmbe illő jeleneteknek lehettek tanúi a vásárlók egy nagy üzletlánc egyik élelmiszerboltjában az amerikai Floridában.
Kempingezőkre zuhant egy kidőlt fa Siófokon a hétfő esti viharban, öten megsérültek - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-t.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség