A rovat további hírei
Az ország jelentős részén gomolyfelhős, napos idő várható, csak a Dunántúl északnyugati részén lehetnek átmenetileg felhősebb körzetek.
Ez lehetne akár egy reggeli, négy válaszos szavazós kérdés is (egyik sem, a, b, mindkettő). De nem az, mert már délután van, 15:49.
Kezdődik a szezon, szombaton nyitnak az első fővárosi strandok (is): a Palatinus és a Dagály, valamint akkor indul a Gellért fürdő hullámszolgáltatása is. Több strandot felújítanak - közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. kedden az MTI-vel.
Az éjszaka második felében már keleten is egyre több helyen kiderül az ég, legfeljebb északkeleten fordulhat elő még gyenge zápor.
Helyére került a diabéteszpuzzle utolsó hiányzó darabja is: egy új tanulmány immár teljes képet ad arról, hogy mi vezet az 1-es típusú cukorbetegség kialakulásához.
Országszerte mintegy 50 helyszínen szervez rövid késő délutáni, kora esti sétát május végéig a fülemülék énekének meghallgatására a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).
A nagyvállalkozó már jobban van, egyre nehezebb ágyban tartani. Lehet, hogy egy influenza szövődményeként vérzett a tüdeje. A közismert láncdohányost eltiltották a cigizéstől.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
A következő napokban is többfelé erős, néhol viharos lehet a szél. Április utolsó napjaiban folytatódik a változékony idő: napsütésre, de esőre, a leghidegebb órákban fagypont körüli hőmérsékletre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Nyerges Zsolt szombaton meglátogatta Simicskát, aki már jobban érzi magát, de még pár napig kórházban kell maradnia.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom