A rovat további hírei
Miért örülhet már a szomszéd a gólnak, amikor én még csak a beadásnál tartok a tévémen? A válasz a jelátviteli és jelfeldolgozási módok eltérő időigényében rejlik. A jó kép- és hangminőség a gyorsaság rovására megy a lapostévék, a digitális kábeltévézés vagy internetes szolgáltatás esetében, a direkt vétel és a régi típusú, hagyományos katódsugárcsöves készülék viszont pár másodperc előnyt jelenthet.
A májusban lezuhant egyiptomi személyszállító repülőgép első feketedobozát csütörtökön találták meg.
A gerendási származású Faragó Andrást, celebnevén Topit (bocs, Topi a cölöpért) a XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé arcát-hangját-sziporkáját faggattam a hét egyik legkardinálisabb nemzeti témájáról, a magyar foci válogatott debütjéről a minap a feszkón.
Akár Európába, akár más térségbe utazik valaki nyáron, előtte tájékozódni kell a szükséges védőoltásokról, illetve ismétlő védőoltásokról - mondta a helyettes országos tisztifőorvos.
Hooligans koncert volt a fő attrakció (természetesen a ser mellett) a Sörfesztivál és csülökparádé 3. napján.
A XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé harmadik délutánja is eléggé komplex volt: többek között Lázár Chef Prohászka Bélával karöltve rotyogtatta csülkeit az óriás, 1000 főre terítő bográcsban, melegítettek a BRSE gyermekei, edzettek a Békéscsabai Atlétika Club reménységei – a Közép-Európa legelső sörfutásán, no és persze folyt, folyt és csak folyt az a bizonyos drága és finom aranysárga nedű…
Az Európai Unió enyhített az iráni légitársaság ellen hozott korábbi korlátozásokon, az Iran Airnek lehetővé válik, hogy járatokat indítson Európába - jelentette be Brüsszelben Violeta Bulc közlekedésügyi uniós biztos csütörtökön.
A hőség miatt két megyére másodfokú, három megyére pedig elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Emellett az ország nagy részén várható viharos szélre és heves zivatarokra is figyelmeztettek. A hétvége időjárása az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésük szerint meleg, de változékony lesz.
A fióka egy lámpabura alá szorult.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom