A rovat további hírei
Az Európai Unió városait bemutató fotóművészeti kiállítás nyílt a Békés Megyei Könyvtárban. A tárlat a Békés Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ és az Euro Foto Art Egyesület közreműködésével érkezett megyénkbe, és már több helyszínen láthatta a közönség, most Békéscsabára érkezett az 53 alkotás.
A nőket, a nőiséget helyezi előtérbe a békéscsabai Vasutas Művelődési Ház a Születés hete elnevezésű rendezvénysorozatában. A programok között szerepel többek között egy beszélgetés a szülésről, a születésről, méghozzá egy dúlával.
Háromnapos össznépi táncfesztivál kezdődött Békéscsabán, melynek versenyprogramjára idén dupla annyi csapat, összesen 120 produkció nevezett. A programsorozat szombaton ér véget egy táncgálával.
Békéscsabán, a főtéren az V. Békéscsabai Nemzetközi Jubileumi Táncfesztivál és 20. Táncgála első napját tartották május elsején. A Széchenyi Ligeten pedig Csabai Majális és Ligeti Vásár várta az ünneplőket.
A Gyulai Várkertben táncszínház, hangszerbemutató, népzene, gyerekműsor és koncert várta a szórakozni vágyókat.
Szeghalmon a XI. Sárréti pörkölt- és gulyásfőző verseny jelentette a munka ünnepi program vázát, ahol kézműves kirakodó vásár, játszóház, arcfestés és családi mozi is várta az érdeklődőket.
Mezőberény várossá válásának 25. évfordulóját ünnepelve a település intézményeit, vállalkozásait, civil szervezeteit állította középpontba a munka ünnepén. A Városi Ligetben kézműves kirakodó vásár, kismesterség bemutató, játszóház és számtalan program szórakoztatta az érdeklődőket.
Füzesgyarmat egész napos kulturális és sport programmal várta a majálisozókat. A Kastélypark Fürdőben bárki megmutathatta, milyen egy jó bográcsos, hisz pörkölt és gulyásfőző-versenyt is hirdettek, közben az erős emberek vetélkedtek, hastánc, slágerek , íjászat és aerobic színesítette a kínálatot.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó