A rovat további hírei
Füzesgyarmaton 6. alkalommal került megrendezésre a közelmúltban a „Margaréta Családnap” a Margaréta Családos Egyesület szervezésében.
Szerda estig a Kárpát-medence fölé eleinte szárazabb, majd nagyobb nedvességtartalmú levegő érkezik.
Vádemelést indított a rendőrség annak a kisfiúnak a szülei ellen, akik nem figyeltek gyermekükre, és ezzel egy 17 éves veszélyeztetett gorilla halálát okozták. A szelíd óriás nem bántotta a kifutójába lezuhant gyermeket, mégis lelőtték az állatkert dolgozói.
Nagyon tiszta a Balaton vize - állapította meg a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Ökológiai Kutatóközpontja.
Több mint 13 ezer bárányhimlős beteget regisztráltak 2016 első negyedévében Magyarországon. A magas esetszám hátterében főként az állhat, hogy a szülők többsége tájékozatlan a kisgyermekkori fertőzésekkel kapcsolatban, és ahány védőnő és gyerekorvos, annyi álláspont létezik a védőoltásokat illetően. A hatékony és biztonságos vakcinákat még mindig kevesen adatják be, pedig a tüdőgyulladást és agyvelőgyulladást is okozó bárányhimlő-fertőzés, vagy a rotavírus okozta kiszáradás, amely világszerte évente félmillió áldozatot követel, csaknem teljes mértékben megelőzhető a vakcinákkal.
Rekordmennyiségű, 2857 tonna illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek össze a hatodik TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért mozgalom résztvevői - közölte az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség kedden az MTI-vel.
Kedd estig a Kárpát-medence fölé már szárazabb léghullámok érkeznek, egyre kevesebb helyen alakul ki zápor, zivatar.
Különös rádióhallgatási szokásaim vannak: Buda Marci Petőfijére ébredek (illetve… /tem), Bíró Ida/Takó Bea Csabájára borotválkozok, és ha a későbbiekben a számtalan pozitív MTI-hírtől napszúrást kapok, akkor a Drága Bolgár Úr Klubrádiójától némileg kicsit elhajlok balra is. Nekem így kerek ez a golyó-bolygó, amely zizeg alattunk.
A 46 éves nő egy 47 éves barátnőjével fürdött a tengerben, amikor a krokodil megtámadta őket. Az eltűnt nőt még keresik az ausztrál hatóságok.
Egy órán belül három helyszínre is riasztották villámcsapás okozta tüzekhez a tűzoltókat Pest megyében - közölte Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfő reggel az MTI-vel. A meteorológiai szolgálat többfelé további heves esőzésekre figyelmeztet.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom