A rovat további hírei
Igazán kellemes kikapcsolódást kínál az Alföld Gyöngyszeme a húsvéti ünnepek alatt is.
S ha van húsvétvasárnap és húsvéthétfő, akkor bizonyára létezik virághétfő is – amely virágvasárnap (most március 20-án volt) után következik. Eképpen virághétfőn indultam el Tordai Virághoz, a potenciális Belvár gimis emberhez, mivel egy fals infó által úgy tudtam, hogy ő a MOveMENT párt jelöltje. (Már a cím is ott égett az agyamban: Ki Virágot szereti, rossz ember nem lehet.) Lejjebb kigubancolok mindent!
Szerdán a békéscsabai Belvárban diákigazgatót választanak. Hát akkor virágozzék!
Első zengetés munkacímmel – síppal, sámán táltos dobbal, szittya kürttel, gonggal, haranggal, hangszálakkal hívta meg Baji Miklós Zoltán (BMZ) békéscsabai multifunkcionális képzőművész, verolex, sámán virágvasárnap, azaz a tavaszi nap-éjegyenlőség tényleges napján (márczius 20-án) barátait, követőit, tisztelőit stb. a békéscsabai CsabaPark Körte sor felöli szánkódomb/kilátóhoz, illetve ahogy most már ő nevezi: a Csaba királyfi dombhoz. Egyszóval szeánsz volt, méghozzá a legBMZébb.
A szarvasi Mini Magyarország Makettparkban mindig történik valami. Pénteken például újabb látványosságokkal bővült a létesítmény: a magyarországi és az erdélyi épületek után ezúttal a Felvidék kilenc legszebb épületének kicsinyített mását avatták fel.
Virginia McLaurin, aki a jövő hónapban a százhetedik életévét tölti be, az utóbbi időben minden másnál jobban szerette volna, ha találkozhat Obama elnökkel. Levelet írt hát neki, s még azt is felajánlotta: ha egyszerűbb, látogasson el az elnök az ő hajlékába. Obama azonban visszaírt: ő várja vizitre a hölgyet a Fehér Házba.
Mindentudás napja címmel rendhagyó órák zajlottak a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban. Mi dr. Szenográdi Pétert, az intézmény szaktanárát, az egész szombatos programfolyam egyik előadóját néztük meg.
Lehet, hogy a 13-as szám az oka. Noha szombat volt. Sőt délelőtt. Tehát a Valentin előtt jártunk vagy egy nappal, és bármennyire is hihetetlen, a környezetemben lévő szolgáltatók csak úgy szórták szerteszét a szeretetüket. Illetve majdnem.
Szarvas polgármestere éppen az ötödik ciklusát éli. Kvázi ráérős idejében a legújabb végzettségére, jogi diplomára hajt. Immár a 69. életévében jár, ennek ellenére nem lassít, sőt fokozza a tempót. Tele van – imádott városával kapcsolatosan szőtt – tervekkel, célokkal és elképzelésekkel, melyek csak arra várnak, hogy megvalósulhassanak.
Még a Dervis bég is sokkal jobban járt volna, ha a szerencsét hozó amulettet nem egy vicik-vacak gyűrűben, hanem a Renault legfrissebb zászlóshajójában, a Talismanban látja. A Meszlényi-Autó Kft. jóvoltából vehettünk részt azon a rendezvényen, ahol a kocsika minden oldalát megcsodálhattuk. De, erről inkább meséljenek a fotók!
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom