A rovat további hírei
A Békés Megyei Culinary Team oszlopos tagja Tímár Attila. A gyomaendrődi mesterszakács három éve határozta el, hogy egy kis színt, érdekességet visz a tálalásba. Úgy döntött, hogy kipróbálja képességeit a zöldség-gyümölcs szobrászatban is. Az eltelt idő a döntés helyességét bizonyítja, még akkor is, ha néha órákat kell tökölni.
Szombaton kerek számhoz (10) ért az okányi birkaprököltfőző verseny, míg az Okány Kupa majdnem (15+1). A pénteken kezdődött háromnapos feszt, a tavalyi zuháréval szemben nyakig lubickol a napfürdőben.
Gomez és László Attila, a Csillag Születik felfedezettjei is részt vettek szombaton a békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola padjai, kerékpártárolói felújításában. Az akció a Provident Pénzügyi Zrt. 10. Születésnapi Önkéntes Programjához kapcsolódik.
Kilenchektáros területen fekszik Békéscsaba Megyei Jogú Város 1960-as években létesült, az 1970-es és 1980-as években jelentős fejlesztéseken keresztülment szennyvíztisztító-telepe, amelyen a víz fiatal Békés megyei jótékonysági nagykövete tett ma látogatást. Molcsányi Rita junior válogatott röplabdázó, a Békéscsabai Röplabda SE liberója (korábban ütője) a gyomaendrődi strandröplabdaverseny előtt szakított időt arra, hogy Krisztován Anna, a Békés Megyei Vízművek Zrt. szóvivőjének felkérésére hasznos tanácsokat adjon a vízfogyasztó lakosság számára.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó