A rovat további hírei
Ismét Méhkeréken járt a VV4 rosszfiúja, Olivér. Elárulta, hogy még a Való Világ 5 kezdete előtt, nyár végén végleg abbahagyja a „haknizgatást”.
Szerkesztőségünkben járt a minap Bilácz Boglárka, a Békéscsaba Szépe 2011 királynője. A 17 esztendős megyeszékhelyi lány többek között elárulta, nagyon megtetszett neki a modellszakma; mi több, később is a szépségiparban szeretne tevékenykedni. Bogi immár a megyeszékhelyi Neo Divatstúdió modellje.
Sertéspörköltet főztek pénteken Győzike és VV Olivér tiszteletére Méhkeréken. Bár a kereskedelmi televíziós sztárok este érkeznek, azonban Ruzsa Roland ötlet- és házigazda a barátaival már kora délután a bogrács alá gyújtott a Tropicana Club udvarán.
Immár ötödik alkalommal szervezték meg a Nyílzáport az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A monumentális produkcióban mintegy 1600 íjász nyilai „sötétítették el az égboltot” szombaton....
A napéjegyenlőség éjjelén, pénteken választották meg Békéscsaba Szépe 2011 királynőjét, a 17 esztendős Bilácz Boglárkát, a megyeszékhelyi városháza udvarán.
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom