A rovat további hírei
Szerda estig a Kárpát-medencét nem érik el időjárási frontok, de a többórás napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre, elszórtan záporokra lehet számítani.
Akár a hétvégén csúcstámadásra indulhat az Annapurnán Klein Dávid, aki az elmúlt napokban a 6500 méter magasan lévő hármas táborban akklimatizálódott - közölte az expedíció kommunikációjával foglalkozó cég kedden az MTI-vel.
A vártnál kevesebb, 1383 békát sikerült megmenteni a Baranya megyei Sikondán, ahol a napokban szedték be a kétéltűek felfogásához használt hálókat - tájékoztatta Bodó János, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság (DDNPI) természetvédelmi őre kedden az MTI-t.
Van úgy, hogy valamit nagyon nem akarsz megcsinálni. Feszélyez, görcsbe rándul a gyomrod, ha rá gondolsz.
Újabb, ezúttal kétszázmillió forint értékű élelmiszersegély-programot indított az Ökumenikus Segélyszervezet Afganisztánban - tájékoztatta a szervezet kommunikációs felelőse kedden az MTI-t.
Legkevésbé a nőket sikerült meggyőzniük az elmúlt egy évben arról, hogy helyes a vasárnapi munkavégzés tilalma - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az ATV műsorában.
Kedd estig a Kárpát-medence fölé nyugat felől kissé szárazabb, melegebb levegő érkezik, fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés.
Minden bizonnyal megdőlt a valaha talált leghosszabb kígyó Guiness-rekordja. Bár hivatalosan még nem koronázták meg a malajziai építkezésnél talált pitont, 8 méteres hosszúságával ő lehet a világ leghosszabb kígyója.
Már több, mint 80 ezer önkéntes jelentkezett a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért szemétszedési akcióra. A csatlakozni szándékozók még egy hétig, április 18-án éjfélig regisztrálhatnak a www.teszedd.hu weboldalon.
A több mint négymillió magyar munkavállalóból legalább egymilliót érinthet közvetlenül a munkahelyi stressz. A vállalatok negyven százalékánál van valamilyen szintű probléma a stresszel, sőt több mint nyolc százalékuknál nagy a baj - olvasható ki a Stressz Barométer felméréséből. A legstresszesebb munkahelyek a szolgáltatóiparban találhatók, s a stressz miatt kieső munkanapok összesen 440 milliárd forintos kárt okoznak évente.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom