A rovat további hírei
A hullámzó tenger erejét hasznosító új technológiát tesztelnek Svédországban. Az áramtermelő bója ötször hatékonyabb, mint a fenékre telepített erőművek - írja a hirado.hu a wired.com információira támaszkodva.
Egy hétéves afgán kisfiú telefonon írt tört angolsággal segélykérő üzenetet egy önkéntesnek New Yorkba, aki értesítette az angol rendőrséget, melynek gyors akciója megmentett a fulladásos haláltól 15 menekültet.
A Kárpát-medence időjárását a következő 36 órában az említett mediterrán ciklon alakítja, csapadékosabbá válik az idő, több helyen jelentősen csökken a hőmérséklet.
A jövő hét elején, hétfőn és kedden 123 óvodást oltanak be a debreceni Mesekert Óvoda három telephelyének 205 óvodása közül - tájékoztatta az intézmény vezetője pénteken az MTI-t.
Élő videókkal rukkol elő hamarosan a közösségi portál – jelentette be Mark Zuckerberg. Lesz mit megosztani - valós időben. Tévévé lesz a világ.
Csinos lányok, jó zene és sztárvendégek várták az érdeklődőket a Tavaszi Divatnapok és Akciók Éjszakáin a Csaba Centerben.
Péntek estig a Kárpát-medence időjárását egyre inkább a mediterrán térségben kimélyülő és északkelet felé helyeződő ciklon határozza meg.
Még 45 percig folytatta koncertjét egy indonéz popsztár, akit fellépés közben mart meg egy királykobra. A nő háromnegyed óra múlva összeesett, és már nem lehetett újraéleszteni.
Korábban nem publikált fotók jelennek meg egy brit folyóirat áprilisi számában Paul McCartney-ról és néhai feleségéről, Lindáról.
A 2-es típusú cukorbetegség, a szövődmények elkerülése, illetve a betegség kialakulásának megelőzése áll az idei egészség világnapja fókuszában. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a világnap alkalmából tartott csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón arról beszélt, Magyarországon tíz éven belül hárommillió krónikus beteg lesz, és ennyi beteg prevenció és az alapellátás megerősítése nélkül meghaladja a szakellátás kapacitásait.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom