A rovat további hírei
Tar Zsuzsanna (23), az Aalborg-i egyetem hallgatója nem mindennapi eseményen vehetett részt az elmúlt napokban. Mint Dánia egyik ifjúsági nagykövete, nemrégiben esélyt kapott arra, hogy találkozhasson Őfelsége Joachim Herceggel a nemzetközi tehetségek konferenciáján Koppenhágában, illetve, hogy élőben végigkövethesse a nyílt interjút, amit a Herceg adott a külföldi továbbtanulásról és a dániai munkavállalásról.
Kedd estig a Kárpát-medence időjárásában lényeges változás nem várható, folytatódik a túlnyomóan napos, meleg idő.
A szüleikkel együtt élő fiatalok száma durván megugrott a rendszerváltás óta, míg korábban 21, most már csak 25 év körül költöznek el otthonról.
A második világháború végén meggyilkolt magyar zsidók emlékére avatták emléktáblát az ausztriai Graz közelében fekvő Gratkorn településen hétfőn.
A földgolyóbis nagy szegleteiben minden április 2-án, az autizmus világnapja alkalmából megrendezik a Ragyogjon kékben akciót. A csudás gondolathoz öt esztendővel ezelőtt Magyarország világvárosa, Békéscsaba (by: Szarvas Péter polgármester) is csatlakozott. Idén vasárnap este a Jókai Színházat festették kékre a programfelelősök. A rendezvény előtt Szántó Tamást, az AUT-PONT Alapítvány ügyvezetőjét kérdeztem.
A magyar helyesírásban már régóta kisbetűs az internet, és most már végre az amerikai újságírók bibliájaként emlegetett AP Stylebook is leszokik a nagy I-ről.
A földgolyóbis nagy szegleteiben minden április 2-án, az autizmus világnapja alkalmából megrendezik a Ragyogjon kékben akciót. A csudás gondolathoz öt esztendővel ezelőtt Magyarország világvárosa, Békéscsaba (by: Szarvas Péter polgármester) is csatlakozott. Idén vasárnap este a Jókai Színházat festették kékre a programfelelősök.
Az LG Innotek újdonsága tovább csökkentheti a kábelek számát, és nagyon gyorsan feltölti telefonunkat - írja a hvg.hu.
A Mars napjainkban népszerűbb, mint valaha. Bolygószomszédunk egyaránt megmozgatja az űrkutatók és a köznapi emberek fantáziáját; mindenki tudni szeretné, mit rejt a planéta, ahol akár az élet is megjelenhetett. Akinek kedve támad, az hamarosan „saját szemével” is megnézheti a vörös bolygót a NASA virtuális túráján - írja a hirado.hu.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom