A rovat további hírei
Öt nappal korábbra ígérte magát, de még mindig semmi jelét nem mutatta, hogy jönni akar. Pedig már nagyon vártam. És nagyon szerettem volna túl lenni az első találkozáson.
Az ENSZ 2007-ben nyilvánította április 2-át az autizmus világnapjává, azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az autizmusra és az autizmus spektrum zavarra, amely tízmilliókat érint világszerte - olvasható a hvg.hu-n.
Kezdetben volt a kezünk, illetve a karunk, amellyel tartottuk a telefont szelfizéskor, aztán jött a hosszabbítás, a szelfibot, most pedig itt van a szelfidrón.
Észak felől hidegfront vonul át a Kárpát-medence térségén, szombatra több fokkal gyengül a nappali felmelegedés.
Apja telefonjával vásárolt 20 jegyet több mint 400 ezer forint értékű jüanért egy hétéves kínai kisfiú a hamarosan megnyíló sanghaji Disneylandbe - számolt be a helyi média pénteken.
Szombaton Budapesten, Debrecenben, Pécsen és Szegeden várják a lakosságot a Véradók fesztiválja szervezői, akik a helyszíneken ajándékcsomagokkal készülnek a résztvevőknek.
Mától a mentőmotorosok is munkába állnak az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ).
Április első napján változékony lesz az időjárás: napsütésre, és 25 Celsius-fokos melegre, de erős szélre, záporokra, zivatarra is készülni kell. Ezt követően viszont sok napsütéssel és várhatóan csapadék nélkül folytatódik az első áprilisi hétvége - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Közösen kapcsolta be a nagy tavakra telepített viharjelző rendszert Radics Kornélia, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) elnöke és Tollár Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője a Közlekedéstudományi Intézet (KTI) konferenciáján, csütörtökön Budapesten.
Egyik olvasónk tegnap, ahogy a napi kenyérharcból kora este a párjával hazaérkezett (Békéscsaba, Keleti kertek, Barackos köz), Éjfél, a hófehér cicájuk a jó szokásához illően nem jött ki üdvözölni a gazdikat.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom