A rovat további hírei
Ismét Méhkeréken járt a VV4 rosszfiúja, Olivér. Elárulta, hogy még a Való Világ 5 kezdete előtt, nyár végén végleg abbahagyja a „haknizgatást”.
Szerkesztőségünkben járt a minap Bilácz Boglárka, a Békéscsaba Szépe 2011 királynője. A 17 esztendős megyeszékhelyi lány többek között elárulta, nagyon megtetszett neki a modellszakma; mi több, később is a szépségiparban szeretne tevékenykedni. Bogi immár a megyeszékhelyi Neo Divatstúdió modellje.
Sertéspörköltet főztek pénteken Győzike és VV Olivér tiszteletére Méhkeréken. Bár a kereskedelmi televíziós sztárok este érkeznek, azonban Ruzsa Roland ötlet- és házigazda a barátaival már kora délután a bogrács alá gyújtott a Tropicana Club udvarán.
Immár ötödik alkalommal szervezték meg a Nyílzáport az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A monumentális produkcióban mintegy 1600 íjász nyilai „sötétítették el az égboltot” szombaton....
A napéjegyenlőség éjjelén, pénteken választották meg Békéscsaba Szépe 2011 királynőjét, a 17 esztendős Bilácz Boglárkát, a megyeszékhelyi városháza udvarán.
Péntek éjszaka a ValóVilágból megismert Gigi és a Barátok közt sorozat elbűvölő szereplője, Kiss Ramóna járt Méhkeréken.
Kiss Ádám, Fluor Tomi, Sub Bass Szabi, Király L. Norbi, Kispataki Viktor és Fehér Balázs nagy tettre szánta el magát: a fiúk kosárcsatára hívták ki a szolnoki Olaj Kosárlabda Klub és a Szolnoki Főiskola kosárcsapatának tagjait. A sztárok ugyan kikaptak a magyar bajnokoktól, de egy percig sem csüggedtek, sőt, egymással is megküzdöttek a kivételes streetball-bajnokságon. A két celeb-csapat döntetlenül végződött megmérettetésén még a kommentátor szerepét betöltő Hajós András is labdát ragadott. A humoristát az sem zavarta, hogy miután sportcipő híján mezítláb kergette a gömböt, jó néhány vérhólyaggal a talpán indulhatott haza.
A Körös Volán Zrt. vezetése juniálist szervezett szombaton a munkavállalói és gyermekeik számára, a békéscsabai Tréning Center területére. A közel 400 szabadnapos társasági ember a lufihajtogatáson át a focikupán keresztül az óriás sakkig számtalan programot kipróbálhatott.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom