A rovat további hírei
Korábban nem publikált fotók jelennek meg egy brit folyóirat áprilisi számában Paul McCartney-ról és néhai feleségéről, Lindáról.
A 2-es típusú cukorbetegség, a szövődmények elkerülése, illetve a betegség kialakulásának megelőzése áll az idei egészség világnapja fókuszában. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a világnap alkalmából tartott csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón arról beszélt, Magyarországon tíz éven belül hárommillió krónikus beteg lesz, és ennyi beteg prevenció és az alapellátás megerősítése nélkül meghaladja a szakellátás kapacitásait.
Egyelőre még a medence nagyobb része felett meleg a levegő, de időnként már nedvesebb léghullámok is érintik térségünket, jelentősebb változás péntektől valószínű.
Elképesztő mennyiségű pénzt keres a Tesla az eddig legolcsóbb modelljével. Egyetlen hét alatt közel 30 dollárral erősödött a cég részvényeinek értéke, és még nem látni, hol a vége.
A forróság és a kiszáradás miatt munkaköri ártalom lehet az indiai, latin-amerikai és egyiptomi földeken dolgozók körében a vesebetegség. A kutatók egyelőre csak találgatják az okokat.
Csak az egyik futópályát használják néhány hétig a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mert új műszeres leszállító rendszert (ILS) telepítenek - közölte a Budapest Airport szerdán az MTI-vel.
A Golden Globe-díjas, magyar származású színésznő végleg visszaköltözne Budapestre.
Egy nyugati frontrendszer szerdán keletre, északkeletre mozdul el, a Kárpát-medence északnyugati, északi területei fölé északnyugati áramlással néhány fokkal hűvösebb levegő áramlik.
Az egyik hajtómű tréfálta meg a járatot. A pilóta úgy döntött, inkább visszamennek Sydney-be, és még két és fél órát rádobott az útra.
A védett magyarországi erdőterületek felén ma is folyik fakitermelés - derült ki a WWF Magyarország friss adataiból.
Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom