A rovat további hírei
Minden bizonnyal az eddigi legnagyobb siker, melyet magyar énekes elért. Király Viktor meggyőzte az amerikai Voice zsűrijét.
Jelenleg viszonylag alacsony, nagyjából kétszázra tehető a létszám a békéscsabai kutyamenhelyen és emellett arról is beszámolhatunk, hogy az önkormányzat, valamint a polgármester támogatásával 2 millió forint értékű felújítási munkálatok zajlanak
Húsz esztendős a Csabagyöngye kötelékébe tartozó Lencsési Közösségi Ház kertbarát köre. A jeles alkalomból kifolyólag Sitz Györgyöt, a kör vezetőjét a többi között arról kérdeztük, hogy hol bujkálnak a friss hajtások, azaz a fiatal kertészek, illetve arról is, hogy mit ad, mit adhat a kert, a kertészkedés.
A Magyar Galamb és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége 243. sz. Gyomaendrődi Egyesületének szervezésében zajlott szombaton a Magyar Autosex Tyúkgalamb Fajtaklub bemutatója. A program társrendezvénye a Facebookon meghirdetet Galambom néven futó pályázat (fotó, rajz, képzőművészet és irodalom kategóriákban) eredményhirdetése volt.
A facebook előszeretettel emlékeztet az idő múlására, és megjeleníti az adott naphoz kötődő emlékeinket. A tegnapi naphoz nálam egy három évvel ezelőtti bejegyzés jelent meg: „De anyaaa, hiszen tudod, mennyire szeretem a KRESZ-parkot!”. Ez pedig azóta sem változott. Sőt.
A Jókai Színház színművészeinek közreműködésével rendeztek gálaműsort Békéscsabán, a Szigligeti utcai óvoda immár két éve bezárt uszodájában. A jótékonysági akció teljes bevétele hozzájárul az intézmény tanmedencéjének felújításához. A támogató jegyek értékesítéséből eddig közel 300 ezer forint gyűlt össze.
Ők még félnek a saját árnyékuktól. És mi?
Óriási sikernek tűnik egy új, ingyenes mobilalkalmazás, amelyet arra fejlesztettek, hogy a szerettünk útját virtuálisan követni tudjuk, mikor egyedül megy valahová. A Companion Safety névre keresztelt appot a Michigani Egyetem diákjai fejlesztették, és tulajdonképpen arra jó, hogy senkinek ne kelljen sötétben, veszélyes helyeken kószálnia anélkül, hogy bárki ellenőrizni tudná, minden oké-e vele. A követőrendszer megkérdezi használóját, ha letér a várható útjáról, elesik, meglökik, futni kezd vagy kihúzza a fülhallgatóját telefonjából, hogy minden oké-e vele, a választ (vagy annak hiányát) pedig továbbítja az app másik végén állónak. (forrás: index.hu)
A KIT Makett Klub rendezésében zajlott a hétvégén a 21. Nemzetközi Makett Kiállítás és Versenyt Békéscsabán. A megmérettetést 37 kategóriában hirdették meg. Idén több mint 320 versenymunkát és több száz makettet állítottak ki.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom