A rovat további hírei
A Szegedi Vadaspark medveházában gondozzák a Sándorfalva közelében pénteken befogott medvét.
Az éjszaka második felére csökken a zivatartevékenység, már csak délen néhol fordulhat elő csapadék.
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
Egy bizottság dönt hétfőn a Magyarországon kóborló, majd befogott medve sorsáról - közölte a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság szombaton az MTI-vel.
Több délkeleti járásra másodfokú riasztást adtak ki heves zivatarok veszélye miatt szombaton délben. Az érintett területeken a következő órákban is lehet viharos szél, jégeső.
A péntek esti, fővárosi hivatalos megnyitóval elkezdődött a 23. Budapest Pride, az LMBTQ-közösség (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek) fesztiválja, amely az idén először egy teljes hónapon át, július 8-áig tart. Csaknem száz kulturális programot terveznek, a rendezvénysorozatot záró felvonulás július 7-én lesz.
Altató lövedékkel meglőtték azt a medvét, amely május végén először Nógrád megyében bukkant fel, legutóbb pedig a Csongrád megyei Sándorfalván látták.
Szombaton is országszerte heves zivatarokra, felhőszakadásra figyelmeztetnek. Három megyére másodfokú figyelmeztetést is kiadott a meteorológiai szolgálat.
Szombat estig a Kárpát-medence időjárását továbbra is jellegtelen nyomási mező alakítja, de péntek estétől nyugat felől egy magassági hidegörvény érkezik fölénk, emiatt estétől egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar.
A hírek szerint a kislány órákig a föld alatt volt, mégis életben maradt. Még vizsgálják, hogy a családja meg akart-e szabadulni tőle vagy esetleg halottnak hitték.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital