A rovat további hírei
Tavaly okoztak a legnagyobb anyagi kárt a természeti katasztrófák az Egyesült Államokban az Országos Óceán- és Légkörkutató Hivatal (NOAA) friss adatai alapján.
Önkéntes programot indított a Magyar Vöröskereszt 18 és 22 év közötti fiataloknak - közölte Nagy Gábor a szervezet főigazgató-helyettese az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.
Denevérkölykök ezreit pusztíthatta el az Ausztráliában tomboló hőség, Sydney egyik városrészében a fákról potyogtak a tetemeik - írta kedden a news.com ausztrál kiadása.
Kikönyökölt garbóban sportoló lányokat fényképeztem egy csabai kávézó előtt. A nők mosolyogtak, a férfiak hobókásak voltak, a gyerekek gördeszkáztak. Az utcazenész mindent tud: ha kell, a Ki tudja, merrét, esetleg az Előre ország népét… tolja a hegedáján – mindegy, csak legyen kérés, és legyen miért. A belvárházak falait belepte az októberi vagy márcziusi árnyék-repkénykép – januárban. Mások D-vitamint habzsoltak a szökőkútnál, a fotósok impulzusokat, a sietők időt… csak a modelleket nem fizetik meg tisztességesen.
Kedd estig a Kárpát-medence fölé továbbra is enyhe, eleinte váltakozó nedvességtartalmú, majd egyre nedvesebb levegő áramlik.
A tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Nem csak az okostelefonok akkumulátorai lehetnek veszélyesek, most épp a HP hív vissza akkumulátorcsomagokat több laptop-modelljéből is.
Új poggyászpolitikát vezet be a Ryaniar. A változtatásokkal egyebek mellett a beszállás időt érintő késlekedéseket küszöbölné ki a légitársaság.
Bár enyhe a tél, de éjjel azért még van, ahol megmutatja magát a hideg és a fagy, ami főleg az autósoknak veszélyes. Sokan még most is nyári gumival közlekednek, ami rengeteg balesetet okozhat. Csütörtökön fának csapódott egy autós. A kocsin három nyári és egy téli gumi volt. A sofőr nem élte túl az ütközést.
Mohácson 17,7 fokot mértek.
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!

Ital