A rovat további hírei
A változó mennyiségű és vastagságú fátyolfelhőzet mellett alapvetően napos idő várható. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad, az Alföldön időnként megélénkül.
Napos, száraz idővel és többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a március - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.
Mintegy 1,5 megabájt (megabyte) helyet foglalnak el az agyban a nyelv tárolásához és használatához szükséges információk amerikai kutatók szerint.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Minél tovább várunk a klímaváltozás megfékezése érdekében szükséges döntésekkel, annál nagyobb árat fizet azokért az emberiség - mondta Áder János köztársasági elnök, miután a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) fenntarthatósággal foglalkozó kutatóival találkozott szerdán az egyesült államokbeli Bostonban.
Az Európai Bizottság aggodalmát fejezi ki a hajléktalanokkal szembeni bánásmód kapcsán Magyarországon bekövetkezett alkotmányos és jogi fejleményekkel kapcsolatban, és továbbra is elkötelezett az unió alapvető értékeinek megőrzése és fenntartása mellett - hangsúlyozta Marianne Thyssen, foglalkoztatásért, szociális ügyekért, valamint munkavállalói készségekért és mobilitásért felelős biztos szerdán.
A TOTÓ 13. heti, első fordulós szelvényén szereplő mérkőzések eredményei:
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
A múlt év utolsó negyedében a német államadósság 53 milliárd euróval csökkent az előző év hasonló időszakához képest - közölte kedden a német statisztikai hivatal.
Támogatásáról biztosította az évenkénti kétszeri óraátállítás gyakorlatának 2021-es megszüntetését kedden az Európai Parlament (EP).
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom