A rovat további hírei
Az Egyesült Királyság törvényei szerint senki sem vehet vagy adhat el kutyahúst, de ha valaki “humánus módon” megöli az általa birtokolt kutyát, azt megeheti. Ezen akarnak most változtatni.
Országszerte továbbra is tartós hőségre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.
A Kárpát-medence térségébe kedd estig valamivel szárazabb levegő érkezik, sok lesz a napsütés és csak helyenként fordulhat elő zápor, zivatar.
Van a fokozott külső-belső elvárásnak egy olyan szintje, amely összeroppantja az embert. És miközben a kor, amelyben élünk, mind nagyobb teljesítményt követel, egyre többen küzdenek kiégéssel.
Ezen a héten 283 településen, illetve százezer hektáron irtják a szúnyogokat az országos szúnyoggyérítési program keretében - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője hétfőn az MTI-t.
Kishírünk a nagyvilágban.
A légiutasok közül kevesen élnek jogaikkal, amikor valamilyen hátrányt szenvednek a repülőút során, pedig több száz eurós kártérítést is járhat, amennyiben ez a légitársaság hibájából történt – hangzott el a Kossuth Rádió Európai idő adásában.
Folytatódik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, de a tárgyalóteremben csak a képviselőik lesznek ott.
Az év eddigi legmelegebb hete jön - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.
A következő napokban fokozódik a kánikula, akár 36 fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Sok napsütés várható, de a jövő héten is lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.