A rovat további hírei
Az internetes rádióműsorok, vagyis a podcastok, illetve a hangoskönyvek új korszakát hozná el egy dizájner egy stílusos ötlettel.
Országos időjárás előrejelzés szombat estétől vasárnap éjfélig.
Ahogy a nyolcvanas évek kedvenc jugoszláv sorozatában, a Forró szélben elhangzik: „úgy el tud suhanni az élet, mint egy forró nyári szél….kavarog és huss”. Most a főhőst alakító Ljubisa Samardzicot sodorta el. A szerb színész 81 évesen távozott el közülünk.
Kísérteties égi jelenség tűnt fel Békés és Csongrád felett, ugyanis apokaliptikus hangulatú felhők lebegtek Dél-Magyarország egén.
Országos előrejelzés: péntek estétől szombat reggelig
Sikeresen megműtöttek a nyugat-indiai Gudzsarát államban egy egy hónapos csecsemőt, akinek hét foga nőtt ki.
Budapestre érkezett a világ legmodernebb utasszállító repülőgépe
Leállították a legnépszerűbb olyan szolgáltatást, amely segítségével egyszerűen lehetett zenéket letölteni a világ legnagyobb videomegosztójáról. Van persze még más lehetőség, de a trend egyértelműen a hasonló csapok elzárása irányába mutat.
A magyar chocoMe Kft. kávés-mogyorós Raffinée terméke bekerült a világ legjobb 50 élelmiszere közé a héten zárult Great Taste Award versenyen Londonban - közölte az édességgyártó cég az MTI-vel. A Donum Terrae Kft. tökmagolaja szintén nyert a verseny honlapja szerint.
A hullámzó frontzóna délkelet felé elhagyja hazánkat, észak felől csökken a felhőzet, pénteken már mindenütt több órára kisüt a nap. Mérsékelten meleg, száraz időre van kilátás - írja a met.hu.
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital