A rovat további hírei
Priskinné Fekete Adrienn kezei alatt már több évtizede szépülhetnek a hölgyek Békéscsabán. Az ezüstkoszorús kozmetikus mester gyakori szereplője a megyeszékhelyen zajló programoknak, ezek mellett diákokkal foglalkozik, zsűrizik, vizsgáztat.
Szolgáltatási hálózatát fejleszti, teljes üzlethálózatát pedig átalakítja ebben az évben a Telenor. A megújulási folyamat október 14-én újabb állomásához érkezett: a hónap elején átadott szegedi Árkád Üzletházban megnyitották a mobilszolgáltató legújabb bemutatótermét. Klein Norbert, a társaság délkelet-magyarországi régióvezetője a megnyitón elmondta, a 230 üzletből álló hálózat három új taggal bővül idén. Ebből kettő Budapesten nyílik, egy pedig a csütörtökön átadott szegedi értékesítési pont. A fejlesztések másik iránya a szolgáltatás minőségének javítását segíti: elindult a minden eddiginél nagyobb sebességű Hipernet hálózat kiépítése.
Programok, sztárok, akciók egy helyen - ezzel a mondattal lehetett jellemezni az Akciók Éjszakáját, és az Őszi Divatnapokat, amit október 7-8-án rendeztek meg a Csaba Centerben.
A Megvilágosodás Napja lámpafényes felvonulással zárult. Nyolc városban 19 óra 30 perckor több száz kivilágított kerékpáros indult példamutató és figyelemfelhívó kerelezésre. A programon részt vett Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is, aki dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei főkapitánnyal Szarvason csatlakozott a fontos cél érdekében egybegyűlő kerékpárosokhoz.
A Békéscsabán élő Mihalik szülők nemrégiben meglátogatták New Yorkban élő szupermodell-lányukat, Enikőt. A kalandosra sikeredett utazásról az édesapa, Mihalik György számolt be.
Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatal vezetője köszöntötte pénteken a békéscsabai kormányablaknál a 6000. ügyfelet. A nagyszalontai Dragan Katalin egy díszkötéses Alkotmányt is átvehetett a kormánymegbízottól.
15 millió forintból újítják fel a békéscsabai Evangélikus Gimnázium művészetoktatási szakközépiskolájának épületét. A beruházás révén 330-350 diák és tanár dolgozhat jobb körülmények között.
Faültetéssel, családi nappal ünnepelték meg szombaton Mezőberényben a Katicabogár Evangélikus Német Nemzetiségi Óvoda felszentelését.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom