A rovat további hírei
Deutsch Tamás is elmondta a véleményét az olimpiarendezés esélyeiről. Szerinte az, hogy a magyar fővárosban ötkarikás játékok legyenek, "a jóakaratú magyar emberek lelkesítő közös álma".
Nem a puszta részvétel, hanem a minél jobb teljesítmény elérése vonzotta Fa Nándort a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen.
Csay Renáta az Év női sportolójának járó díjat, Kozák Danuta pedig a legjobb olimpiai női kajakosnak járó elismerést kapta a World Paddle Awards-on.
Már 12-en teljesítették a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyt, melynek legutóbbi célba érkezője a viadal történetének legfiatalabb hajósa, a francia Alan Roura.
Szárnyalnak a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club sportolói.
Nincs komoly változás a női teniszezők világranglistáján, melynek élén továbbra is Serena Williams áll, a legjobb magyar, Babos Tímea pedig változatlanul a 33. helyen található.
Három érmet nyertek a magyarok a kerekesszékes vívók hagyományos egri világkupaversenyének harmadik, egyben befejező napján.
Február második hétvégéjén rendezték meg a Karlovac Open Kick-box Európa kupát Horvátországban. A magyar kick-box utánpótlás életében fontos versenyen 28 nemzet 2100 versenyzője nevezett, a népes súlycsoportokban akadt olyan is, akinek a legjobb 32 közé is küzdenie kellett. Karlovac az első állomás a versenynaptárban, ahol értékes pontokat lehet szerezni a válogatottság felé vezető úton. Ennek megfelelően több súlycsoportban és korosztályban is elindultak a Békés megyeiek, nem kis sikerrel.
Péntek este tartotta évadnyitó egyesületi gyűlését a békéscsabai motocross szerelmetesei a Narancs Rock Caféban. Meglehet, jó húsz éve mennyi mindent hagyott az ember a Narancsban: eszét, pénzét, fogát, elpuskázott kapcsolatokat… most azonban egy jó hírt hozok onnan lentről, a pincéből. Megoldás a cikkben!
A Budapest 2024 olimpiai pályázat vezetése szerint az olimpiaellenes aláírásgyűjtés hatására jelentősen csökkentek Magyarország esélyei arra, hogy ötkarikás játékokat rendezhessen.
Nyerjen 3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!
Nyerjen! 59.900 Ft értékben!

3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!

Szabadidő
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
Cirkuszmisszió és a Jókai!
Nyerjen! 4.400 Ft értékben!

Cirkuszmisszió és a Jókai!

Szabadidő