A rovat további hírei
A női 400 méteren győztes Shaunae Miller-Uibo, valamint a férfi távolugrásban nyertes Jeff Henderson személyében két újabb riói olimpiai bajnok indulását jelentették be csütörtökön a július 4-i székesfehérvári Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői.
A vizes vébére elvileg felépül majd.
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) kihirdette a hétvégi csapat Európa-bajnokságra utazó válogatott névsorát, melyben az olimpiai bronzérmes Márton Anita, illetve Baji Balázs és Kővágó Zoltán is szerepel.
Hosszú Katinka nyílt levélben kérte az úszókat, hogy közösen lépjenek fel a nemzetközi szövetségben (FINA) szerinte uralkodó káosz ellen.
A baba és az anyukája is jól vannak.
Bogdán Annabella egyéni csúccsal, Baji Balázs és Márton Anita kiváló eredménnyel győzött.
2017. április 29-én rendezte meg Gyömrő városa a Magyar Twirling Szövetséggel közösen az országos verseny második fordulóját.
A bajnoki ezüstérmes Videoton a máltai Balzannal, a bronzérmes Vasas az izraeli Beitar Jerusalemmel, míg a kupagyőztes Ferencváros a lett Jelgavával találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában.
Fucsovics Márton kilenc helyet javítva, a 136. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
A Főtéri Nyár keretein belül zakatoló programfolyam során hétről hétre bemutatkoznak a békéscsabai sportegyesületek a Szent István téren. Az eseményt 2014. óta szervezi nyárról nyárra a Polgármesteri Hivatal Sportcsoportja. Most a József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület kick-boxosai, ITF tae-kwondósai; lovasok; dartsosok és teniszezők színezték a csabai flasztert.
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás