A rovat további hírei
Óriási volt a tét. Ez a mérkőzés élet-halálharc volt, amit mi nyertünk. Ez nagyon fontos győzelem - értékelte hírportálunknak a vasárnapi Goldberger elleni mérkőzést Mátéfi Eszter a csabai női kézilabdacsapat edzője.
Nagy küzdelemben, roppant fontos három pontot szerzett a Gyulai Termál FC a Tisza Volán ellen, így helyet cserélt egymással a két együttes a tabellán. A gyulaiakat immár sokadszorra is Czira mentette meg a pontvesztéstől.
Nem tudta átmenteni egy héttel korábbi remek formáját az orosházi férfi kézilabdacsapat, így a Tiszaföldvár ellen sima vereséget szenvedett.
A Kométa-Kaposvár a döntő harmadik mérkőzését is megnyerte a Kecskemét ellen a férfi röplabda NB I Ligában, ezzel megvédte címét. A somogyiak tízedik elsőségüknek örülhetnek, ráadásul ezúttal úgy diadalmaskodtak a fináléban, hogy szettet sem veszítettek. Ennek ellenére nem vallott szégyent a Kecskemét, mivel szinte minden játszmában szoros küzdelemre késztette a jóval esélyesebb somogyi együttest.
A Békéscsaba női kézilabda csapata a Goldberger elleni vasárnapi idegenbeli találkozó előtt a bajnokság utolsó helyén áll. Javítani lehet. Sőt kell.
A 2,2 méteres magyar csúcs nem dőlt meg, ugyanakkor 2,05 méterrel hárman is új pályarekorddal nyerték a kőfalugratást a kiskunhalasi nemzetközi díjugrató viadal harmadik napján.
A hét közben már volt egy meccse az Orosháza FC-nek, amikor is a jelenlegi második helyezett csapathoz, a Szolnokhoz látogattak, de vereséget szenvedtek. A kiesés elöl menekülve most már győzelmi kényszer is terheli Belvon Attila tanítványait. A BKV Előre ellen hazai pályán bizonyíthattak.
A reális célt teljesítve hetedik helyen végzett a HPQ Szeged a férfi röplabda bajnokságban. Nusser Elemér tanítványai szombat délután magabiztos előnyt elszórakozva döntő szettre kényszerültek, de a Városi Sportcsarnokban végül sikerrel zárult a Debrecen elleni harmadik mérkőzés a rájátszásban.
A Varsóban megrendezett 2. birkózó kvalifikációs versenyen a döntőbe került az orosházi Kiss Gergő, így már biztosan kvótát szerzett a pekingi nyári olimpiára.
Rendbontással zárult a csütörtök esti futballmérkőzés az Üllői úton, miután a Ferencváros hazai pályán 2-1-re kikapott a Kecskeméttől a labdarúgó NB II.-ben.
Pihenjen a Szarvasi Arborétumban!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Pihenjen a Szarvasi Arborétumban!

Szabadidő
Nyerjen és táncoljon a GM Tánciskola felnőtt tanfolyamán!
Nyerjen! 26.000 Ft értékben!

és táncoljon a GM Tánciskola felnőtt tanfolyamán!

Szabadidő
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!

Szerszám