A rovat további hírei
A nyáron visszatér a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatához Laluska Balázs.
A Szeged nagyon magabiztosan, 31 ponttal gyõzte le a vendég Zalaegerszeget az UNIQA nõi kosárlabda NB I hétfõi játéknapján.
Hatalmas magyar sikerekkel ért véget vasárnap Debrecenben a rövidpályás úszó Európa-bajnokság. Cseh László három aranyérme mellé begyûjtött két világcsúcsot is, Gyurta Dániel sem adta alább Európa-rekordnál. Négy nap, négy aranyérem.
Negyedikként a Domino-Honvéd együttese jutott be a férfi vízilabda Vodafone Magyar Kupa elõdöntõjébe, miután a visszavágón is simán nyert a Szeged ellen.
A Szeged nyolcpontos vereséget szenvedett a horvát Gospic otthonában a nõi kosárlabda Európa Kupa csoportküzdelmeinek utolsó, hatodik fordulójában.
../img_cikk/_150_tothsaandor_jpg.jpgNemrégiben két rendezvény keretében tartotta évadzáróját az egyedülállóan jó versenyévet maga mögött hagyó Békéscsabai Atlétikai Club. Fennállása harmincöt éves történetében még soha nem fordult elõ, hogy a Magyar Atlétikai Szövetség rangsorában, az utánpótlás korosztályban, az elsõ helyen végezzenek.
A képlet bonyolult volt a meccs elõtt csoportunkban. Lehettünk volna még akár elsõk is, de az esély azért a második helyre nagyobb volt. Ezt viszont eljátszottuk Dél-Korea ellen, hisz a kijózanító vereséggel a németek kezébe került a sorsunk. Ám õket legyõzték a románok, így csoport-harmadikként zártunk. Ez pedig annyit tesz, hogy a piszok erõs oroszokkal játszunk a negyeddöntõben.
../img_cikk/_150_ajtony_c_jpg.jpgÕszi második hely, két idegenbeli vereség. Ez a Ferbonex Gyulai SE nõi kézilabda-csapatának õszi mérlege. Az mérkõzésekrõl, és a csapat teljesítményérõl kérdeztük Ajtony Ákos vezetõedzõt.
A tegnapi, németek elleni döntetlennel elméletben Szamoránsky továbblõtte a csapatot az elõdöntõbe. Ám az már korántsem mindegy, melyik helyen végzünk. Ezért fontos volt legyõzni az eddig hibátlan románokat.
A világbajnokság eddigi legjobb meccsét vívta válogatottunk. Lányaink a 60 perc alatt megjárták a mennyet és a poklot egyaránt. A vége iksz lett, ám ez gyõzelemmel ér fel számunkra.
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség