A rovat további hírei
A Békéscsabai Atlétikai Club és Budapesti Sportiskola (BSI) rendezésében városunk apraja nagyja megmozdult 2007. október 6-án szombaton a Csaba Centernél, az Invitel Családi Sportnapon. A két profi szervezõ csapat jóvoltából csodálatos élményben volt részük a kilátogatóknak.
Az összetett pontversenyben harmadik finn Kimi Räikkönen (Ferrari) nyerte meg az 58. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság tizenhatodik futamát, a Kínai Nagydíjat. Második a vb-címvédõ spanyol Fernando Alonso (McLaren-Mercedes), harmadik pedig a brazil Felipe Massa (Ferrari) lett.
A Fradi elleni döntetlen után azt remélte az OFC mestere, hogy ettõl az eredménytõl majd lendületbe jön csapata. Ám a kazincbarcikai vereség és a hazai Vecsés elleni pontosztozkodás nem ezt mutatja. A szépítésre Vácon lett volna lehetõségük az orosházi focistáknak.
Az egy héttel ezelõtti Kiskunfélegyházi vereség után saját otthonában mindenképpen gyõznie kellett az Orosházának, ha nem akart lemaradni a listavezetõktõl. Erre minden esélye meg is volt, hiszen mostani ellenfele igencsak gyengélkedik.
Döntetlennel zárult a labdarúgó NB III Alföld csoportjának rangadója a listavezetõ Békéscsaba és a második helyen álló Tisza Volán között. A házigazda lila-fehérek ugyanis 2-2-öt játszottak a vendég szegedi együttessel.
Döntetlennel zárult a labdarúgó NB III Alföld csoportjának rangadója a listavezetõ Békéscsaba és a második helyen álló Tisza Volán között. A házigazda lila-fehérek ugyanis 2-2-öt játszottak a vendég szegedi együttessel.
Bejött a papírforma, sima vereséget szenvedett (33:20) a Békéscsaba nõi kézilabdacsapata Gyõrben bajnoki mérkõzésen. Ez az eset azzal szembesíthet, hogy csodák nincsenek vagy nagyon ritkák a sportban csak úgy, mint az élet más területén.
Nagyszerû idegenbeli gyõzelme után itthon folytatta a jó szériáját a Gyulai Termál FC NB III-as labdarúgó csapata szombaton délután 150 nézõ elõtt. A tavalyi bajnokságban sokáig vezetõ, ám ebben a szezonban bukdácsoló Örkény ellen a második félidõben lendületes és jó játékkal megfordították a meccset, 2-1-re gyõztek, és elõreléptek a tabellán.
Esélyeshez méltóan bejutott a fináléba a Ferroép-Szeged férfi tekecsapata a németországi Augsburgban zajló Európa-Kupán.
Bajnokok Ligája 1. fordulójában fantasztikus játékot produkált a Pick Szeged és jelentõs különbséggel, 29-17-re gyõzött a házigazda Velenje ellen.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!

Szolgáltatás
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital