A rovat további hírei
Kosárlabdaünnep lesz vasárnap, július 1-jén Békéscsabán. Közel száz csapat méri össze az erejét a világ egyik legnépszerûbb játékában.
Kedvezõen alakult a Németh András vezette magyar nõi kézilabda-válogatott számára a december 2. és 16. közötti franciaországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság sorsolása – adta hírül a FigyelõNET.
Részt vehet a januári Európa-bajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely az idegenbeli sikert követõen a selejtezõ visszavágóján is nyert a litván csapat ellen, Tiszaújvárosban – írja a FigyelõNET.
Nehezen gyõzött a Békéscsaba az NB II Keleti-csoportjának záró fordulójában. Ez a gyõzelem most sokat érhet. Az Orosháza magabiztosan diadalmaskodott a Tuzsér vendégeként.
Az elmúlt egy hétben két írásban is foglalkoztunk két megyei labdarúgó csapatunk második vonalbeli szereplésével. Elõbb arról számoltunk be: tétnélküli lesz az utolsó forduló. Az Orosháza harmadik helyét senki nem veheti el, a Békéscsaba pedig kiesett. A helyzet már nem így áll.
Peter Neururer, jelenleg csapatnélküli vezetõedzõ szerint a Bundesliga elsõ és másodosztályában szereplõ futballisták fele a 90-es évek elején rendszeresen doppingolt – adta hírül a FigyelõNET.
Az NB III Alföld csoportjának legfiatalabb és elméleti szinten egyik legképzettebb edzõje a gyulai Oláh Ferenc. Hét utánpótláskorúakkal töltött év után az elsõ „nagycsapatos” évadján van túl. Ez nem egészen úgy sikerült, ahogy tervezte, de csak elõre néz.
Bár a bajnoki kiírás értelmében az utolsó forduló eredményétõl függetlenül kiesett a Békéscsaba labdarúgó csapata az NB II-bõl, könnyen lehet, hogy mégsem.
A hagyományosan népszerû rali mellett a pályaversenyzés fejlõdik a legdinamikusabban Magyarországon: az idei bajnokságban például a három márka-kupasorozat mellett kis és nagy túraautós, valamint együléses formaautós széria is fut.
Az angol válogatott középpályása idén januárban ötéves szerzõdést kötött a Los Angeles Galaxyvel, de lehet, hogy mégis Madridban marad. A királyi gárdánál a folyamatos mellõzés után most már szívesen megtartanák David Beckhamet – adta hírül a FigyelõNET.
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám