A rovat további hírei
Ha egy csapatra azt mondják nem egyenletes a teljesítménye, akkor az azt is jelenti, hogy néha fantasztikusan játszik. És néha fantasztikusan eredményesen. Ez történt a hétvégén a Békéscsabával – Békéscsabán.
Mindhárom bajnoki pontot megszerezte a Gyulai Termál FC Hódmezõvásárhelyen az NB III hétvégi fordulójában. Játékban és küzdeni tudásban is ellenfelük fölé kerekedett a gyulai csapat, így szép gyõzelmükkel tapadnak az élbolyra. Zöld színt vitt a játékba.
A képlet egyszerû volt: ha Talmácsi Gábor dobogóra tud állni a 125 kcm-es géposztály utolsó, Valenciai futamán, akkor világbajnok. Talma másodikként ért célba, így a motorsport elsõ Kelet-európai bajnoka lett.
Eddig mindössze egy gyõzelem áll a pozitív oldalon az orosházi nõi kézilabda csapatnál az NB I/B-ben. Most saját pályájukon azt a Csömört látták vendégül, amely jelenleg második, és a sokkal jobb erõkbõl álló Gyulát is legyõzték már ebben a szezonban. Az esélyek így mindenképp a vendégek mellett szóltak, ami igazolódott is.
Hét közben búcsúztak a Magyar Kupától az orosházi férfi kézisek, és akkor azt nyilatkozta Bajusz József vezetõedzõ, hogy a Kecskemét elleni bajnoki mindennél fontosabb, arra készülnek gõzerõvel. Azonban az ott elért eredmény nem túl hízelgõ a csapatra nézve.
Megállítani és megszakítani a rossz sorozatot. Ez volt a legfõbb célja az Orosháza FC-nek, hisz egy verhetõnek tûnõ ellenfél érkezett ezen a hétvégén a Mátrai stadionba: a Bõcs. A hazaiak a meccs jó részét emberhátrányban játszották végig, így rájuk nézve hízelgõ a döntetlen.
Október utolsó napján három korosztály részére rendezett utánpótlás tornát az Orosháza-Gyopárosfürdõ KSC. A házigazda orosháziakon kívül a Békéscsaba, a Szeged, a Hódmezõvásárhely, valamint az Újkígyós, a Csorvás és a Kistelek korosztályos csapatai mérkõztek az elsõségért.
A montenegroi Podgoricában rendezett utcai futóversenyen Molnár Mihály, a Napraforgó Futóklub versenyzõje egy versenyen két aranyérmet gyûjtött be.
Három év után visszatért az Elsõ Beton Szeged NB I-es futsal csapatához a korábbi sikeredzõ Bódi Attila. A szakemberrel az egyik edzés után beszélgettünk:
A Magyar Kupa harmadik fordulójában nem mást, mint a jó erõkbõl álló, az NB II Dél-nyugati csoportját vezetõ Ferencvárost kapta ellenfélnek az Orosházi Férfi Kézilabda SE felnõtt gárdája, így Budapestre utazott a csapat. A hazai pálya mellett azonban más segítsége is volt a vendéglátóknak.
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!

Szolgáltatás