A rovat további hírei
Közös megegyezéssel csütörtökön felbontotta a szerzõdést a gyulai futballcsapat vezetése és Oláh Ferenc edzõ – erõsítette meg a Hír6 értesülését Kónya István önkormányzati képviselõ, az elnökség tagja. A szakvezetõi feladatokat megbízottként Dobi Róbert látja el.
Három egymás követõ évben (2003, 2004, 2005) Békéscsaba helyszíne volt a legnagyobb magyar kerékpáros körversenynek, a Tour de Hongrie-nak. A pénteki, megyében zajló nemzetközi kerékpárverseny is adta az ötletet, hogy utánanézzünk: mi történt a Tour de Hongrie-val.
Soha olyan rangos kerékpáros versenyt nem rendeztek Magyarországon, mint amilyennek pénteken ad otthon Békés megye kilenc települése, közöttük Békéscsaba − hangzott el szerdán a megyeszékhelyen az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón.
Örülök, hogy lassanként hagyományként beszélhetünk arról: Békéscsaba rangos sporteseményeknek ad otthont. A szerda délután, kora este pompás volt az Árpád Fürdõben. Ismét gyõzött a magyar nõi vízilabda válogatott az olaszok ellen.
Nem vallott szégyent a gyulai úszócsapat a Székesfehérváron megrendezett országos gyermekbajnokságon. A Tóth András edzõ vezette Gyulai 5. Számú Általános és Sportiskola csapat a rendkívül erõs mezõnyben több figyelemre méltó helyezést ért el.
A békéscsabai Árpád Fürdõben esedékes július 25-én, szerdán 18.00 órától Magyarország–Olaszország nõi vízilabda-mérkõzés két csapat a mérkõzés napján, 10.00 órától emlékfát ültet az Élõvíz-csatorna partján, az Árpád Fürdõ Derkovits sori bejáratának közelében.
Eldõlt, hogy a Szarvas János – Kiss János edzõpáros irányítja a harmadosztályban szereplõ Békéscsaba 1912 Elõre csapatát, ahogyan az is, hogy sok korábbi játékosától megvált a klub.
Bekövetkezett, amire számítottunk. Csalódottak vagyunk, de a cél csak az lehet, hogy azonnal visszakerüljünk a másodosztályba. Ezek az elsõ reakciók azt követõen, hogy a Békéscsaba szerdán az MLSZ döntése értelmében (is) kiesett az NB II-bõl.
Eldõlt, hogy Csató Sándor elhagyja a békési megyeszékhelyet, és a jövõben Csank János munkáját segíti a Ferencvárosnál – mondta a Hír6 kérdésére Fülöp Csaba, a Békéscsaba 1912 Elõre Kft. ügyvezetõje. Csató legutóbb a másodosztályú lila-fehér csapat munkáját irányította.
A magyar férfi vízilabda -válogatott régen nem látott jó és magabiztos játékkal nyerte meg Budapesten a Margit-szigeti sportuszodában a Világliga elsõ selejtezõ-csoportját − ahogyan errõl a Hír6 naponta beszámolt. Tekintse meg képeinket!
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra