A rovat további hírei
Az Unicum gálával indult a vízilabdás hét a Hajós Alfréd Sportuszodában. Ellenfélként a regnáló világbajnok horvát válogatott csobbant vízbe, amely Melbourne-ben épp minket, magyarokat gyõzött le egy góllal a döntõbeli hosszabbításban.
Hiány van tejbõl a nemzetközi piacokon, ez az oka annak, hogy a napokban néhány forinttal emelkedik a tejtermékek ára a hazai boltokban. Az igazi, 5–12 százalékos drágulás viszont csak a következõ hónapokban várható.
Ismét itthon, a Hajós Alfréd Sportuszodában játszanak a „Kemény-legények”, azaz a magyar férfi vízilabda válogatott. A hivatalos program egy gálameccsel indul július 3-án, ahol az ellenfél nem más lesz, mint a melbourne-i világbajnoki döntõbeli ellenfél, a horvát válogatott.
Valódi kosárlabda ünnep volt vasárnap Békéscsabán, ahol közel száz csapat mérte össze erejét tizenöt kategóriában. Ki mûveli jobban az utcai kosárlabdát: ez volt a kérdés.
Képgaléria
Iványi Dalma mellett újabb két sztárvendége lesz a békéscsabai Streetball Gálának: Szécsi Zoltán és Biros Péter kétszeres olimpiai bajnok vízipólósok.
Nagyszerû sporteseményeknek nézünk elébe július 24-én és 25-én Gyulán és Békéscsabán, hiszen ezen a két napon, ebben a két városban méri össze erejét a magyar és az olasz nõi vízilabda-válogatott – mondta el a Hír6-nak Godova Gábor, a nõi pólósok szövetségi kapitánya. A világ legjobbjai közé tartozó két válogatott közösen edzõtáborozik a fürdõvárosban, és közösen készülnek az augusztusi olimpiai kvalifikációs mérkõzésekre. A két csapat idén tavasszal az olaszországi Triesztben szintén közösen készült. Tavaly a magyar-román férfi póló válogatott mérkõzéseken buzdíthatta a hazai csapatot a publikum. Most szoríthatunk a lányokért.
Kosárlabdaünnep lesz vasárnap, július 1-jén Békéscsabán. Közel száz csapat méri össze az erejét a világ egyik legnépszerûbb játékában.
Kedvezõen alakult a Németh András vezette magyar nõi kézilabda-válogatott számára a december 2. és 16. közötti franciaországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság sorsolása – adta hírül a FigyelõNET.
Részt vehet a januári Európa-bajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely az idegenbeli sikert követõen a selejtezõ visszavágóján is nyert a litván csapat ellen, Tiszaújvárosban – írja a FigyelõNET.
Nehezen gyõzött a Békéscsaba az NB II Keleti-csoportjának záró fordulójában. Ez a gyõzelem most sokat érhet. Az Orosháza magabiztosan diadalmaskodott a Tuzsér vendégeként.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital