A rovat további hírei
Aki elõször jár a Margit-szigeti Hajós Alfréd Sportuszodában, az igencsak megilletõdve érezheti magát. Itt ugyanis folyamatosan élõ legendákba botlik az emberfia úton-útfélen. Már az elõcsarnokban szájtátva bámul a sport iránt érdeklõdõ, hiszen márványtáblák örökítik meg a vizes sportágak bajnokait.
A vízilabda világliga második játéknapján az a spanyol csapat volt a magyarok ellenfele, amely a Melbourne-i világbajnokságon igencsak megnehezítette a dolgunkat, kínkeservesen gyõztük le õket egy góllal. Most azonban más volt képlet.
A vízilabda Világliga elsõ napján hideg esõben szállt vízbe a magyar és a román válogatott. A játékosok a bemutatáskor ezért nem is a parton voltak, hanem a vízben melegítettek. A rossz idõ bizony erõsen megtizedelte a nézõket is, a szokásosnál jóval kevesebben látogattak ki az uszodába.

Az Unicum gálával indult a vízilabdás hét a Hajós Alfréd Sportuszodában. Ellenfélként a regnáló világbajnok horvát válogatott csobbant vízbe, amely Melbourne-ben épp minket, magyarokat gyõzött le egy góllal a döntõbeli hosszabbításban.
Hiány van tejbõl a nemzetközi piacokon, ez az oka annak, hogy a napokban néhány forinttal emelkedik a tejtermékek ára a hazai boltokban. Az igazi, 5–12 százalékos drágulás viszont csak a következõ hónapokban várható.
Ismét itthon, a Hajós Alfréd Sportuszodában játszanak a „Kemény-legények”, azaz a magyar férfi vízilabda válogatott. A hivatalos program egy gálameccsel indul július 3-án, ahol az ellenfél nem más lesz, mint a melbourne-i világbajnoki döntõbeli ellenfél, a horvát válogatott.
Valódi kosárlabda ünnep volt vasárnap Békéscsabán, ahol közel száz csapat mérte össze erejét tizenöt kategóriában. Ki mûveli jobban az utcai kosárlabdát: ez volt a kérdés.
Képgaléria
Iványi Dalma mellett újabb két sztárvendége lesz a békéscsabai Streetball Gálának: Szécsi Zoltán és Biros Péter kétszeres olimpiai bajnok vízipólósok.
Nagyszerû sporteseményeknek nézünk elébe július 24-én és 25-én Gyulán és Békéscsabán, hiszen ezen a két napon, ebben a két városban méri össze erejét a magyar és az olasz nõi vízilabda-válogatott – mondta el a Hír6-nak Godova Gábor, a nõi pólósok szövetségi kapitánya. A világ legjobbjai közé tartozó két válogatott közösen edzõtáborozik a fürdõvárosban, és közösen készülnek az augusztusi olimpiai kvalifikációs mérkõzésekre. A két csapat idén tavasszal az olaszországi Triesztben szintén közösen készült. Tavaly a magyar-román férfi póló válogatott mérkõzéseken buzdíthatta a hazai csapatot a publikum. Most szoríthatunk a lányokért.
Kosárlabdaünnep lesz vasárnap, július 1-jén Békéscsabán. Közel száz csapat méri össze az erejét a világ egyik legnépszerûbb játékában.
Pihenjen a Szarvasi Arborétumban!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Pihenjen a Szarvasi Arborétumban!

Szabadidő
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital