A rovat további hírei
Aranyérmet nyert a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó 500 méteren a riói olimpia keddi versenynapján.
500 méteren olimpiai bajnok lett a Kozák Danuta, Szabó Gabriella kajakkettes.
A Gyulai Shotokan Karate Klub és a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központ együttműködésének keretében, 1993 és 1997 között, négy esztendőn keresztül, szakkör jelleggel folyt a shotokan karate oktatás Sarkadon, emlékezett vissza a gyulai klub vezetője, Horváth László VI. dan-os karate mester. A nagy önfegyelemre, önismeretre és nem utolsó sorban önvédelemre is felkészítő küzdősport, mely sokak számára életfilozófia is, több mint száz sarkadi és környékbeli gyermeket vonzott akkoriban. A sarkadi edzések lezárultával sokan Gyulán, illetve máshol folytatták a karate tanulását, s többen - 23 esztendő telt el már azóta - felnőtt fejjel is karatéznak, sokan azóta mesterfokozatot szereztek.
A magyar érdekeltségű program a riói olimpia keddi versenynapján:
Baji Balázs bejutott az elődöntőbe 110 méteres gátfutásban a Rio de Janeiró-i olimpia hétfői versenynapján.
A magyar válogatott 8-8-as döntetlent követően ötméteresekkel 13-11-re legyőzte az ausztrál csapatot a riói olimpia női vízilabdatornájának hétfői negyeddöntőjében, így készülhet a szerdai elődöntőre.
Egy amerikai újságíró tavaly májusban azt pedzegette, hogy a magyar úszóbajnok esetleg doppingol, ezért perelte be Hosszú Katinka. A bíróság szerint az újságíró véleményt fogalmazott meg, és visszadobta Hosszúék keresetét.
Kozák Danuta betegen állt rajthoz hétfőn a női kajakpárosok 500 méteres előfutamában a riói olimpián.
Lőrincz Viktor az elődöntőben kikapott, így a bronzéremért léphet szőnyegre a kötöttfogásúak 85 kilogrammos súlycsoportjában a riói olimpia hétfői versenynapján.
A tíz kilométeres szabadvízi úszásban Risztov Éva a tizennegyedik, Olasz Anna pedig a tizenötödik lett. Győzött a holland Sharon van Rouwendaal.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital