A rovat további hírei
A címvédő Békéscsaba idegenbeli sikere után, csütörtökön hazai pályán is legyőzte a Vasast a női röplabda NB I döntőjében, így már 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. Linamar-Békéscsabai RSE—Vasas Óbuda 3:0 (19, 16, 21) NB I-es női röplabda-mérkőzés, döntő, 2. találkozó. Békéscsaba, 1500 néző. V.: Adler, Bátkai-Katona Ágnes. Békéscsaba: SKAYHAN 2, Soós N. 3, BODNÁR 10, RADONJICS 12, MOLCSÁNYI R. 10, CLEMENT 9. Cs.: SZPIN (liberó), Korniss. Szakmai igazgató: Kormos Mihály. Vasas: Vacsi 3, Tálas 2, MIKLAI 12, Pekárik 5, HÁFRA 9, Szombathelyi Sz. 7. Cs.: Lévai, Tóth A. (liberók), Ludmán, Durst, Bodovics. Vezetőedző: Jókay Zoltán. Az eredmény alakulása. 1. szett: 1:4, 5:6, 6:10, 18:12, 19:17, 24:18. 2. szett: 4:0, 6:5, 9:6, 13:8, 18:12, 23:15. 3. szett: 2:0, 6:2, 9:5, 9:9, 13:11, 19:14, 21:16, 21:19, 24:19.
A tavalyi Masters beszámolót azzal kezdtem, hogy minden idők legnagyobb nevezése érkezett a Pest megyei tornára (237), nos az idei létszám épp egy tucat fejjel írta felül a 2014-est – csillapíthatatlan judólázban ég a világ. Szombat, Százhalombatta, XVII. Hungarian Masters Open.
„TOPLAPTOP Kupa” névvel meghívásos egyéni fallabda versenyt rendez a hétvégén a Csaba Tenisz és Fallabda Center, a békéscsabai Dobozi úti létesítményében.
Amikor tavaly Skumáthné Harmati Nikoletta egy régi taekwondós kapocs által Hódmezővásárhelyről a békéscsabai Lencsési Közösségi Házba csalogatta Máté Zsolt világklasszis edzőt, a Mester még elfért a parketten a Margariták között. Kvázi úgy nézett ki a terem, mint egy kiszálkázott hering váza. Ma pedig a csütörtöki szülinapi edzésen (meg már sokkal korábban is) Zsoltnak már a dobogón kellett végig vezényelnie. Még a csillárokon is taekbokák csüngtek.
Birtalan Botond (Békéscsaba) hihetetlen gólja a Gyirmót ellen. Forrás: OxygenHirugynokseg
A múlt hétvégén rendezték meg Gyulán a Küzdelem Napja küzdősport gálát. A sűrű programfolyamban számtalan szép békési siker született, többek között a mezőberényi származású, azonban a Békési Thai Boksz Club színeiben versenyző Kádas Gábor is brillírozott. Szabó Sándor tanítványa a profi junior magyar cím birtokosa lett K1-ben. (Eddigi mérlege: 31 meccsből 26 győzelem.) A szerdai edzésükre látogattunk el.
Március 14-én, szombaton rendezték meg a II. Sióréti Fedeles Fogathajtó Bajnokság döntőjét Gyulán, a Sióréti Lovasközpontban.
Az alapszakasz utolsó mérkőzésén a már biztos harmadik Békéscsaba az ukrán, bosnyák és szerb légiósokat is soraiban tudó Jászberényt fogadta. A BRSE nehezen, de megérdemelten nyert.
A Bozsik Intézményi Program keretén belül pénteken a békéscsabai óvodások vették be a városi sportcsarnokot. A mintegy kétszáz lelkes kisklambó lényegesen átírta a futballról vallott nézeteimet. Felért egy vérátömlesztéssel.
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás