A rovat további hírei
Beszámolók - A Megye I-ben győzni tudott a Méhkerék, míg a Dévaványa és a Békéscsabai MÁV döntetlent játszott. A Sárréti rangadót egyetlen góllal a Körösladány nyerte meg, az Újkígyós pedig az utolsó percben egyenlített a Mezőkovácsháza ellen.
Békéscsabai RSE—Aluprof TF-Budapest 1:3 (—21, —25, 23, —18)
Vannak olyan szegletei a világnak, ahol a csillagok állása, a széljárás, az éghajlat, az életforma vagy ki tudja miért, bizonyos sportágakban egyszerűen szinte futószalagon születnek a tehetséges gyerekek egy-egy sportágban. Jamaicába elég csak megszületni, és ha a gyermek is akarja, akkor nagykorára valószínűleg a világ legjobb sprinterei közé fog tartozni. Tényleg csak két név, Merlene Ottey és Usian Bolt. Egy fiú, egy lány. Rengeteget fel lehetne sorolni.
Múlt szombaton a Modern Tánccsoportok Magyarországi Szövetsége rendezte meg Győrben az országos döntőt, ahonnan a békéscsabai Fit Dance Center SE hét aranyéremmel, két ezüsttel és egy bronzzal tért haza.
A Békéscsabai Előre NKSE az utóbbi időben elég gyengén szerepel, a mélyrepülés azonban remélhetőleg csak átmeneti, az új edző is azon dolgozik, hogy kilódítsa a csapatot a holtpontról. Az igyekezet nem hiábavaló, látszik a közös munka eredménye, jelenleg a kilencedik helyért küzdenek a lányok.
Három kiállítást hozott az Előre szombati mérkőzése. A békéscsabai csapat bő 55 percet játszott emberelőnyben, de így is csak a 73. percben tudták bevinni a győztes találatot.
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás