A rovat további hírei
Szombaton került megrendezésre Miskolcon a MISI Kupa nemzetközi gyermekverseny. A Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club bázisiskoláiból összesen 16 tanuló vett részt a versenyen, összesen 9 arany-, 6 ezüst- és 6 bronzérmet szereztek.
A Dél-Alföldön óriási népszerűségnek örvendő fabábus biliárd legjobbjai álltak asztal mögé a hétvégén Gyomaendrődön, a pontszerző viadalt végül a békéscsabai Aradszki Mihály nyerte.
Az NB I-es női kézilabda bajnokság második fordulójában hazai környezetben a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese a Siófok csapatával drámai körülmények között 29 – 29 arányú döntetlent játszott.
Éppen negyedszázada annak, hogy a magyar futball-válogatott jelentős világeseményen vehetett részt. Mezey György csapata mellett részese lehetett a mexikói világbajnokságnak Németh Lajos is, aki a Skócia-Dánia meccset dirigálta, további öt meccsen partjelzőként segédkezett. Az egykori FIFA-játékvezetővel a békéscsabai stadionban találkoztunk a napokban, a 25 évvel ezelőtti kudarc okát a mai napig nem tudja, azt viszont elárulta, kivel volt a legtöbb gondja pályafutása során.
A Határon Túra kerékpárosai csütörtök délelőtt érkeztek Magyarországra. A karaván már az Alföldön halad, Gyomaendrődön kaptuk lencsevégre a mintegy 150-170 kerekest.
Kilencedik alkalommal került megrendezésre Mezőtúron a Túri Kupa utcai futóverseny. A sporteseményen a gyomaendrődi atléták is rajthoz álltak.
Vasárnap egész napos, nemzetközi női focitorna zajlott Pósteleken. Az első helyet a berettyóújfalui csapat szerezte meg.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!

Szerszám