A rovat további hírei
A magyar férfi vízilabda-válogatott kiváló mérkőzésen 12-11-re legyőzte az olasz csapatot az Európa Kupa Zágrábban zajló nyolcas döntőjének szombati elődöntőjében. Märcz Tamás együttese ezzel biztosította helyét a júniusi, belgrádi világliga-szuperdöntőben, amelynek győztese elsőként szerez kvótát a jövő évi tokiói olimpiára.
A magyar férfi vízilabda-válogatott az olasz nemzeti együttessel vív meg az Európa Kupa zágrábi nyolcas fináléjának szombati elődöntőjében.
Hosszú Katinka a világ idei második legjobb idejével nyert 400 méteres vegyesúszásban a norvégiai Bergenben.
Nyílt levélben sürget békét a magyar tenisztársadalomban hatvan, a sportághoz kötődő személy.
Mint emlékezetes, tavaly tavasszal a Hiszek Benned Program – Sportolj Együtt Olimpikonnal alprogramjának keretében Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó látogatott el Békéscsabára, azon belül is a Petőfi Utcai Általános Iskolába, ahol találkozott a helyi diákokkal és a Swietelsky-Békéscsaba sportolóival is, olvastuk a csabapolo.hu-n.
Kilencfős magyar csapat szerepel a súlyemelők szombaton kezdődő és jövő szombatig tartó georgiai Európa-bajnokságán, amelyen rajthoz áll Nagy Péter is.
A magyar női kézilabda-válogatott Montenegró, Olaszország és Litvánia csapatával találkozik a jövő decemberi, norvég-dán közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezőjének 2. csoportjában.
A tavaszt érkezését nem csak az enyhe időjárás jelzi. Mint minden sportágban, a harcművészetekben is megsokasodtak a programok. A Békés Megyei Harcművész Szövetség klubjai sem unatkoztak a hét végén: Shotokan karate nemzetközi versenyen vettek részt Budapesten, kick-box bemutató light-contact és kick-light edzésen izzadtak Orosházán, képviselték klubjukat és a megyét a szigetszentmiklósi karate maratonon és… eredményesen szerepeltek Olaszországban, a Milánóhoz közeli Castellanzában, a hetedik alkalommal megrendezett, nívós Pointfighting Cup versenyen , amelyen 14 ország 70 klubjának 480 sportolója vett részt, 899 nevezést leadva.
A hétvégén rendezték meg Kiskunfélegyházán a Matolay Elek Nemzetközi tornaversenyen. Szujó Hanna a Torna Club Békéscsaba tornásznője új elemekkel kiegészítve gyakorlatait, már az első napon ugráson és felemáskorláton első helyen került a fináléba.
Sportrendezvény helyszíne volt a közelmúltban Ecsegfalva.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom