A rovat további hírei
Idén ötödször rendezi meg a Budapest Sportiroda (BSI) a Rossmann Mikulásfutást, amely vasárnap lesz Budapest belvárosában.
Az edzései változatlanul kemények, a versenyeken azonban a korábbiaknál kevesebb számban indul a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, aki a decemberi rövidpályás úszó-világbajnokságon nyolc versenyszámban szerepel majd.
November 2-án Gyulai Várfürdőtől rajtoló Halloween futáson indult Réka, ahol természetesen a hangsúly inkább a szórakozáson, mintsem a teljesítményen van! A futás sötétben került megrendezésre, különleges, 5 km-es útvonalon, számos meglepetéssel. Réka győzelmet aratott a különleges versenyen.
Az idén Siklós adott otthont a III. osztályú Felnőtt Országos Bajnokságnak, ahol a Hato Judo és MMA Sportegyesület két női és két férfi versenyzővel indult (Tóth Szabolcs vezetőedző írása).
A MOL-Pick Szeged szerdán idegenben, a Telekom Veszprém vasárnap hazai pályán játssza idei utolsó mérkőzését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.
Hétvégén a BM Kano Judo SE versenyzői két versenyen is részt vettek a Dél-Dunántúli Siklóson, szombati napon rendezték meg az utánpótlás serdülő korosztály országos bajnokságát; míg vasárnap a felnőttek álltak tatamira a III. osztályú országos bajnokságon. Az egyesület versenyzői két ezüst-, két bronzéremmel illetve két pontszerző ötödik és egy hetedik hellyel tértek haza a hétvége után.
Bár a magyar női kézilabda-válogatott három vereséggel zárta a Möbelrigen Kupa nemzetközi felkészülési tornát, Kim Rasmussen szövetségi kapitány elégedett volt a látottakkal.
Kulcsár Győző olimpiai bajnok vívó tiszteletére pénteken emléktáblát avattak Vercelli városában a magyar és olasz sportdiplomácia képviselőinek részvételével.
Egy nemrég benyújtott törvényjavaslat szerint a sportnemzet feladatai közé tartozik a győztesek megbecsülése is.
Az 1954. május 23-án játszott és 7-1-es hazai győzelemmel zárult Magyarország-Anglia labdarúgó-mérkőzés 65. évfordulója lehet először a legendás Aranycsapat hivatalos, Országgyűlés által is jóváhagyott emléknapja.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó