A rovat további hírei
Az egyéni versenyekre 1250 nevezés érkezett a tájékozódási futók hétvégi, gyulai viadalára - közölték a szervezők szerdán, sajtótájékoztatón.
A Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek első fordulójában, szerdán két magyar labdarúgó is pályára léphet.
A Békéscsabai Atlétikai Club versenyzői kiválóan szerepeltek a Csapatbajnoki Atlétikai Döntőben, melyet szeptember 10-11-én rendeztek meg Székesfehérváron. Hat számban állhattak a dobogó legfelső fokára.
Meggyógyultak a Győri Audi ETO KC kézilabdázói, akik pénteken vírusfertőzés miatt kórházba kerültek.
Rapport Richárd a harmadik fordulót is sikerrel vette a Tbilisziben zajló sakk világkupán, amelyen így nyolcaddöntőbe jutott.
Gyárfás Tamást ugyan jelölték, ő azonban nem vállalja az elnökjelöltséget a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) szeptember 24-én sorra kerülő tisztújító közgyűlésén.
A III. Fekete Nándor Emléktorna megnyitóján, Mezőberényben többször is elhangzott ez a két szó: kézfogás és példamutatás. Kézfogás, mely az üdvözlést jelezte a régen nem látott barátokkal, a találkozás örömét és a példamutatást, melyet Nándi megtestesített, hogy a tanulás, a sport összefügg, kiegészíti, segíti egymást, hogy a tanulás mellett a sportnak nagy jelentősége van.
Mindhárom kategóriában német sikerrel zárult vasárnap a fiatal fogatlovak mezőhegyesi világbajnoksága.
Véget ért egy álom, de csodálatos volt mindvégig együtt álmodni a fiúkkal Kolozsváron és Isztambulban is. Szerbia-Magyarország 86:78.
Felfokozott várakozással beszélt a szerbek elleni vasárnapi mérkőzésről Vojvoda Dávid, az Európa-bajnokság isztambuli nyolcaddöntőjére készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott legjobb dobója.
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital