A rovat további hírei
Megsérült Zsótér Donát a magyar labdarúgó-válogatott szerdai edzésén, ezért nem utazik a csapattal Bakuba az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
Zalaegerszegen, a Zalakerámia Sportcsarnokban került sor a diák A- és B-korcsoport országos diákolimpiai döntőjére.
Kádár Tamás és Bese Barnabás sérülése is megfelelő ütemben gyógyul, ám kedden még nem edzettek együtt az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott többi tagjával.
Zalaegerszegen a Magyarországi Atlétikai Váltó Bajnokságon a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club junior váltócsapata 4 X 400 m-en nagy küzdelemben az ezüstérmes helyet szerezte meg 3:28.32-es idővel.
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott az elődöntőbe a francia nyílt teniszbajnokság női páros versenyében.
Több százan köszöntötték a hazatérő Bajnokok Ligája-ezüstérmes veszprémi kézilabdacsapatot hétfő este a Veszprém Aréna előtt, ahol a távozó játékosokat is elbúcsúztatták a szurkolók.
Oroszországban folytatja edzői pályafutását Roberto Iniguez, aki májusban távozott a bajnoki címvédő Sopron Basket női kosárlabdacsapatától.
Erős mezőny vesz részt, közte a legjobb magyar dobóatlétákkal az idei Gyulai István Memorial Atlétika Magyar Nagydíjon.
A hétvégén megrendezett Serdülő Európa-kupán hét ország – a rendező Magyarország mellett Azerbajdzsán, Csehország, Horvátország, Németország, Lengyelország és Románia) – ötvenhét klubjának 248 judósa lépett tatamira a győri viadalon.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom