A rovat további hírei
Tizenhat nap telt el a budapesti indulás óta, ebből tizenhárom napot Afrikában autózott a mezőny, és február 9-én, a terv szerint, meg is érkezett Bissau-Guinea fővárosába, Bissauba. Az autók áthaladtak a célkapun, este pedig elkezdődött a karnevál. Mert hatalmas esemény a rally befutója Bissauban.
Egy férfi horgászik a folyóparton, és az egyik lába be van gipszelve. Arra megy egy másik horgász, helyet keresve magának. Mikor meglátja a kollégáját, megkérdezi tőle: - Harapnak a halak? Mire az így válaszol: - Nem, csak elestem. De képzeljük el azt az esetet, amikor az amatőr pecástól megkérdezi egy profi horgász: - Uram! Fogott már életében valamit? Mire az amatőr horgász így válaszol: - Még nem, de ennek a tónak a halait már sikerült úgy megszelídítenem, hogy valamennyien a horgomról esznek.
A TIZEDIK NAP: NOUAKCHOT, 2013. FEBRUÁR 03. VASÁRNAP: a Bissauba tartó karaván tagjai szombaton reggel leautóztak a határra, és röpke négy óra alatt áthámozták magukat a határ Marokkói oldalán. A Mauritán részen már csak pénzre volt szükség, gyorsan peregtek az események. Vasárnap estére értek Mauritánia fővárosába Nouakchotba. Innen küldték internetes naplójuk újabb lapjait a hir6.hu tudósítói, a békéscsabai Szabó István és fővárosi kollégája Megay Róbert.
A hibátlan teljesítménnyel listavezető Győr könnyed, 17 gólos győzelmet aratott Békéscsabán a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén.
Utolsó alapszakaszbeli mérkőzésére készült a Békéscsaba, a tabella végén helyet foglaló Veszprémi Egyetem gárdája ellen. Kormos Mihály az előző mérkőzésekhez képest változtatott a kezdő csapaton, ezúttal Jenei kezdett feladóposzton, míg Soós helyén Horváth Vivien kapott lehetőséget.
Lendületesen kezdtek a békéscsabaiak, határozott játékkal tudatosították a vendégekben, hogy ma nem teremhet babér számukra. Ennek eredménye már a mérkőzés elején nagy különbségű vezetés lett. A BSE később sem találta a viharsarkiak játékának ellenszerét, a hazaiak jól védekeztek, Pallag és Soós szokásos bombái ültek, Leidgeb és Szombathelyi magabiztosan védekezett, mindez könnyű és gyors befejezést hozott.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra