A rovat további hírei
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Budapest Bank-Békéscsaba ENKSE csapata a Dunaújvárost fogadta és nagy meglepetésre a vendégek 33 – 22 arányban győztek.
Vasárnap Veszprém belvárosában, különleges útvonalon rendezte a Vuelta Sportiroda a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíj olimpiai-krossz viadalt, melyen az elitek közt Parti András második és Benkó Barbara harmadik helye jelentette a legjobb magyar helyezést. Az idei Magyar Kupa-sorozat záró állomásán, az elit kategóriában hét ország kerekesei álltak rajthoz.
Nagyszabású nemzetközi K-1 és MMA gálát rendezett a Surman Boxklub szombaton, a békési sportcsarnokban. A II. Dübögő Kupa fénypontja a kiváló sportoló, Rácz Dénes „jutalomjátéka” volt.
Nagyszabású K-1 és MMA gálát rendezett a Surman Boxklub szombaton, a békési sportcsarnokban. A rendezvény fénypontja a kiváló sportoló, Rácz Dénes „jutalomjátéka” volt.
Szombaton került megrendezésre Miskolcon a MISI Kupa nemzetközi gyermekverseny. A Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club bázisiskoláiból összesen 16 tanuló vett részt a versenyen, összesen 9 arany-, 6 ezüst- és 6 bronzérmet szereztek.
A Dél-Alföldön óriási népszerűségnek örvendő fabábus biliárd legjobbjai álltak asztal mögé a hétvégén Gyomaendrődön, a pontszerző viadalt végül a békéscsabai Aradszki Mihály nyerte.
Az NB I-es női kézilabda bajnokság második fordulójában hazai környezetben a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese a Siófok csapatával drámai körülmények között 29 – 29 arányú döntetlent játszott.
Éppen negyedszázada annak, hogy a magyar futball-válogatott jelentős világeseményen vehetett részt. Mezey György csapata mellett részese lehetett a mexikói világbajnokságnak Németh Lajos is, aki a Skócia-Dánia meccset dirigálta, további öt meccsen partjelzőként segédkezett. Az egykori FIFA-játékvezetővel a békéscsabai stadionban találkoztunk a napokban, a 25 évvel ezelőtti kudarc okát a mai napig nem tudja, azt viszont elárulta, kivel volt a legtöbb gondja pályafutása során.
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!

Étel ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás