A rovat további hírei
A Békéscsabai 1912 Frühwald Előre SE a Magyar Kupa negyedik fordulójában a Vasas FC együttesét fogadta és 3 – 2 arányban legyőzte első osztályú ellenfelét.
Az NB II-ben az Előre a hajrában beszedett fejessel vesztett pontokat, s az Orosháza a múlt héthez hasonlóan ismét a hosszabbításban kapott gólt. Az eredményeket folyamatosan frissítjük!
Azzal minden sportbarát tisztában van, hogy Magyarország legnépszerűbb klubja az FTC. Ennek okát sokan, sokszor, sokféleképpen magyarázták, biztosat senki sem tud, de az tény, hogy a zöld-fehér csapatért szorítanak a legtöbben kis hazánkban. Ez a népszerűség azonban azt is jelenti, hogy nem kevés azoknak a száma, akik nem szeretik, sőt egyenesen utálják a Zöld Sasokat. A Békéscsabai Előre szimpatizánsai utóbbiak közé tartoznak, a régi Előre-Ferencváros mérkőzések teltházakat vonzottak, ugyanakkor szinte mindig botrányokkal voltak körítve. Éppen ezért némileg meglepő, hogy Békéscsabán él egy fiatalember, aki megrögzött „Franzstadti” révén minden fontosabb derbin ott szurkol kedvenceinek a lelátón, ráadásul van egy különleges hobbija is. Jelesül: a játékosok futballmezeit gyűjti.
A Kondoroson rendezett biliárdversenyen három békéscsabai játékos került az első négybe, a győztes Bencsik Tibor lett.
A Grosics Katolikus Labdarúgó Akadémia 2009. augusztusában kezdte meg működését Gyulán. Sokan egyébként a Várfürdő Gyula TFC közelsége miatt eleinte hihették azt is, hogy ez az utánpótlás-nevelő központ a helyi felnőttcsapathoz tartozik (Maga a sportkomplexum ugyanis a gyulai salakmotoros pálya mögött kezdődik.). Az idén nyáron jelentős személyi változásokon keresztülmenő Akadémián Adem Kapic (képünkön) ügyvezető igazgatóval – az FTC egykori játékosával – beszélgettünk.
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság 9. fordulójából előrehozott mérkőzésén a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese hazai pályán a Vác együttesét fogadta és 28 – 27 arányban alulmaradt a vendégekkel szemben.
Zsíros kenyérrel és hagymával várták az ILS-ben tanuló diákokat a csütörtöki sportnapon a Mester Klubban. Az iskola pedagógusai minden évben megszervezik a sportnapot, hogy az új diákok megismerhessék egymást, továbbá, hogy felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára.
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Budapest Bank-Békéscsaba ENKSE csapata a Dunaújvárost fogadta és nagy meglepetésre a vendégek 33 – 22 arányban győztek.
Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!

Ital
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra
Gogol: Egy őrült naplója színdarab
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

Gogol: Egy őrült naplója színdarab

Kultúra