A rovat további hírei
Nem túl jó előjelekkel várták a rangadót a házigazdák, hiszen Kormos Mihály szakmai igazgatónak a héten alig volt bevethető játékosa a csapatot sújtó betegséghullám miatt. Ráadásul a szerb Nevena Iricanin játékengedélye sincs még rendben, így tovább szűkültek a variációs lehetőségek. Rengeteg nyitást rontottak a hazaiak, tulajdonképpen megalapozták a vendégek szett győzelmét.
Kutyaugatástól volt hangos négy napon át Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnok, ép és sérült sportolók négylábú kedvenceikkel vetélkedtek a fürdővárosban. A kutyás ügyességi versenyen több nemzet képviseltette magát fajtatiszta és keverék kutyusokkal.
Nemrégiben alakult meg a Békéscsabai József Attila Lakótelepi SE tollaslabda szakosztálya, Mitykó László vezetésével. Az új szakosztály nagy lendülettel kezdett munkához, és első versenyét rendezte meg szeptember 7-én szombaton a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium tornacsarnokában. A 2013/2014. évi Nyílt Amatőr Tollaslabda Bajnokság a tervek szerint 5 fordulós lesz és egy évig tart majd. A célja a rendezők szándéka szerint lehetőséget biztosítani a tollaslabda rendszeres és versenyszerű űzésére, a sportág megyei, regionális és országos mérvű népszerűsítése.
Új szezonhoz érkezett a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület, új támogatónak örülhetnek, és megújult energiával vágnak bele a 2013/2014-es idénybe. Szezonnyitó sajtótájékoztatón mutatta be Baran Ádám, a sportegyesület elnöke az új támogatót, és az új névadó szponzort is.
Csütörtökön szurkolói ankétot tartott a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapata a városi sportcsarnok első emeleti büféjében. A eseményen megjelent a klub szakmai vezetése és a teljes játékoskeret. A program folyamán a szurkolók tájékozódhatnak a csapattal kapcsolatos eseményekről, a szakmai ügyekről, elvárásokról, felkészülésről, valamint a csapatépítésről.
Ép testben, ép lélek címmel, kétnapos országos sport szakmai konferencia kezdődött péntek reggel a Csabagyöngyében.
Szombat este a Kórház utcában, az 1912 Békéscsaba Előre SE a Tatabányát látta vendégül. Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 2013/2014-es idény első fordulójában a liláknál maradt a pont (4:0).
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség