A rovat további hírei
Szombat hajnalban lesz miért felkelni - vagy sokáig ébren maradni.
Magyarország 5 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzéremmel az éremtáblázat hatodik helyén áll a riói olimpia hatodik, csütörtöki versenynapját követően, ezzel pillanatnyilag a legeredményesebb európai nemzet.
A Brazíliában már három aranyat nyert Hosszú Katinka országos csúcsot úszva bejutott az elődöntőbe 200 méter háton a riói olimpia csütörtöki versenynapján, míg György Réka az előfutamban hetedik lett, így nem folytatja a versenyzést.
Cseh László másodikként bejutott az elődöntőbe, Pulai Bence viszont búcsúzott a további küzdelmektől 100 méter pillangón a riói olimpia úszóversenyeinek csütörtöki napján.
Kapás Boglárka országos csúccsal döntőbe jutott 800 méteres gyorsúszásban a riói olimpia csütörtöki versenynapján, míg a szám másik magyarja, Risztov Éva 14-edikként nem került be a fináléba.
A magyar válogatott 11-10-re kikapott Spanyolországtól a riói olimpia női vízilabdatornájának 2. fordulójában, csütörtökön.
A nyíltvízi úszásban 10 kilométeren címvédő Risztov Éva megnyerte az előfutamát női 800 méteres gyorsúszásban a riói olimpia csütörtöki versenynapján.
A 78 kg-os Joó Abigél megnyerte második mérkőzését, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a riói olimpia cselgáncstornáján.
De már mindegy, mert egyik sem jutott a döntőbe. Ellenünk alkalmazta először a FINA egy új szabályát.
A 14-10-ről elveszített olimpiai döntő után másnap valamivel már jobb volt a hangulata, de biztosan sokszor előjön majd a kép – mondta a párbajtőröző Imre Géza a Népszabadságnak. Felesége, a korábbi válogatott kézilabdázó Kökény Bea felvételről se nézi majd meg a döntőt, de szerinte van, ami olimpiai arany nélkül is stimmel a családjukban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó