A rovat további hírei
A békési Női Kézilabda Torna Egylet csapata az utolsó forduló eredményétől függetlenül már megnyerte a megyei felnőtt női kézilabda bajnokságot. A szezon végső, hazai mérkőzésén 23-27-re kikapott a Mezőberényi SDSE csapatát. Ezzel pedig 4 pont előnnyel utasította maga mögé az összes mezőnybeli klubbot, a végső győzelemig pedig még egy mérkőzés van hátra.
A hétvégén rendezték meg az OTP BANK 16. Szupermaratont Békéscsabán. Az egyéni futószám bajnoka, a zalaegerszegi Lakatos Roland lett.
A fiatalok egészséges életmódra, rendszeres testmozgásra történő nevelése fontos a mai társadalomban. Hazánkban a testmozgás már régi hagyomány, hiszen Magyarország mindig is „sportnemzetnek” tekintette magát. Hogy mindezt ne is cáfoljuk meg, a szombaton megrendezett Fit Kid Dance országos versenyén a gyermekek nagyon szép teljesítményt nyújtottak.
A női labdarúgó mérkőzések egy bizonyos szint felett már nézhető produkciónak számítanak. Brazília, Németország, Japán, USA válogatottjai kifejezetten élvezetes, szórakoztató meccseket játszanak egymással. Az ember simán ott tud ragadni egy-egy női válogatott mérkőzésen.
Az első versenyeket április 4-én, a felszabadulás ünnepén rendezte meg az akkori békéscsabai sportegyesület, az Előre Spartacus SC. Majd az utóbbi, bő harminc esztendőben, a Buda Cash Békéscsabai AC mindig április utolsó vasárnapját választják – a legendás flaszterszárnyalóknak.
Békéscsabai Előre 1912 SE — Szeged 2011 1 – 0 (1 – 0) Gólszerző: Kákonyi D. a 22. percben.
Jövő héten (május 1-5.) kezdődik a fábiánsebestyéni Világkupa viadallal a fogathajtó szezon. Idén Magyarország a ketteseknek rendez Európa-bajnokságot szeptemberben, a négyesek Felvidéken világbajnoki címekért hajthatnak. 2007 óta nem nyert magyar sem csapatban, sem egyéniben világbajnoki címet. A szezonnyitó mindig komoly információt ad a csapatépítés állásáról. Fábiánsebestyénben 8 ország, 40 fogata áll a rajthoz és immár 31. alkalommal rendezheti meg a település a versenyt. Kovács Zoltán, a fogathajtás szövetségi kapitánya szerint izgalmas viadal várható, ami egyben válogatóverseny is lesz. Közölte: „Lázár Vilmosra mindkét szakágban számítok”. A világ egyik legjobb versenyzője, a világ legjobb lovaival rendelkezik, a világ legjobb körülményeit biztosítja háttér szervezetének. Lázár Zoltán is indul négyesben is, ő is válogatott jelölt. Ketten együtt 13 vb-érmet szereztek eddig. A kapitány továbbá bízik abban, hogy fiatalok is feltűnnek a verseny során - olvasható a fogatverseny.hu-n. Az európai szintűvé váló lovaskomplexum az egész család szórakoztatását célozza: az Ízek utcájából a Játszófaluba jutva rock koncert lehet a program a sport mellett.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség