A rovat további hírei
Hétfő délután ismét a sport volt a célkeresztben Békéscsabán. Persze 3D-ben (értsd nem plazmaképernyőn). Ezúttal a Békés Megyei Kano Judo SE, a Wanted Szabadidős SC és TE, a Békéscsabai Női Focisuli Szakosztály, Szabadidős Klubok Tanácsa, a Gerlai SE, a Szünet Darts Club, a Városi Lövész Klub és a Békéscsabai Előre NKSE csapatai einstandolták a főflasztert.
Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Az évszázadok óta megválaszolatlan filozófiai és tudományos kérdésre elvileg megtalálták a megoldást. Négy évvel ezelőtt az angol Sheffield és Warwick egyetem tudósai hozakodtak elő azokkal a bizonyítékokkal, amelyek miatt szerintük a tyúk volt előbb, mint a tojás. Miután a későbbiekben a békéscsabai labdarúgásról lesz szó, a megoldás részletezésétől eltekintünk.
Rudner Gábor, Face Team, helyi, önkormányzati és parlamenti csapatok, valamint Vida Bandi bácsi is megfordult vasárnap a 22. OTP Junior Streetball Challange békéscsabai helyszínén, a főtéren.
Országszerte különböző eseményekkel, a fő színhelyen, Balatonfüreden pedig a legkülönbözőbb versenyekkel ünneplik meg szombaton a Magyar Úszás Napját. A keddi sajtótájékoztatón Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára hangoztatta, az úszás olyan alapsportág, amely alkalmas arra, hogy a gyerekek egészségesen nőjenek fel.
Nap, mint nap halljuk, hogy a lakosság nagy része túlsúlyos vagy elhízott, keveset mozgunk, egészségtelenül táplálkozunk, ami miatt számtalan betegség gyötör bennünket. Ahhoz azonban, hogy ezen változtassunk, nem elég egy egyszerű diétába kezdeni, teljes életmód változtatásra van szükség, aminek szerves része a mozgás – heti több alkalommal is.
„Erősebb leszel! Gyorsabb leszel! Kitartóbb leszel! Győztes leszel!” Ezek a Magyar Kick-Box Szövetség új toborzóvideójának hívószavai. A Vedd fel a kesztyűt! című kisfilm célja az, hogy újabb tehetséges fiatalokkal szerettesse meg az egyik legsikeresebb magyar nem olimpiai sportágat. A magyar kick-box világhírű. A különböző világversenyeken a magyarok ökleitől és rúgásaitól rettegnek az ellenfelek. A sportág ráadásul 2017-től a Világjátékokon, azaz a nem olimpiai sportágak világversenyén is bemutatkozhat.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség