A rovat további hírei
Az ukrán–lengyel határon fogták el azt a francia állampolgárságú férfit, akinél több kiló TNT-t és fegyvereket találtak az ukrán hatóságok. A hírek szerint a most elfogott férfi 15 helyen készült robbantani a foci-Eb alatt.
A hétvégén rendezték meg Debrecenben a Kelet Kupa Atlétikai Versenyt, ami egyben Szuperliga és Korosztályos Liga sorozat állomásai voltak.
Hosszú Katinka három aranyérmet nyert a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat monacói állomásának vasárnapi versenynapján - adta hírül az MTI.
Csoportelsőként jutott ki a decemberi, svédországi Európa-bajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott, miután a selejtező utolsó fordulójában 31 góllal legyőzte a finn csapatot Érden - jelentette az MTI.
Muhammad Alit pénteken temetik szülővárosában, Louisvilleben. A szertartáson a gyászbeszédet a korábbi amerikai elnök, Bill Clinton tartja - írja a hvg.hu
Június 1-én ünnepelte hatodik szülinapját a békéscsabai Fanatic Body & Fitness Power. A bör’zéj apropója végett szombaton Dénes József (Józsi), a klub vezetője és trénere a hazai testépítő-spektrum világbajnoki helyezettjeit (Dudás Ádám, Kánya Roland, Kökény Béla, Nagy Levente és Pengő Tamás,) meghívta egy közös családi-baráti edzésre. Lényegesen kicsinek éreztem magam köztük.
Június 1-én ünnepelte hatodik szülinapját a békéscsabai Fanatic Body & Fitness Power. A bördzéj apropója végett szombaton Dénes József (Józsi), a klub vezetője és trénere a hazai testépítő-spektrum világbajnoki helyezettjeit (Dudás Ádám, Kánya Roland, Kökény Béla, Nagy Levente és Pengő Tamás,) meghívta egy közös családi-baráti edzésre.
A nyolcadik helyen végzett a Böczögő Dorina, Kovács Zsófia, Makra Noémi, Divéky Luca, Csányi Julianna összeállítású magyar női tornászválogatott a berni Európa-bajnokságon.
A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra kikapott szombaton a világbajnok német csapattól Gelsenkirchenben az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésén.
A következő futballgeneráció szempontjából is nagyon fontos, hogy a magyar válogatott megállja a helyét a jövő pénteken kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon - mondta a Nyíregyháza Spartacus FC meghívására Magyarországra érkezett Jonas Eduardo Américo, azaz Edú, a brazil válogatott világbajnok labdarúgója az MTI-nek adott interjújában szombaton.