A rovat további hírei
A Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. 2016. július 12-én (kedden) megkezdi a Merkantil Bank NB II Liga 2016/2017-es szezonjának, hazai mérkőzéseire érvényes szezonbelépők értékesítését.
Serdülő atlétáink három bajnoki aranyéremmel gazdagították a Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubot.
Az Európa Ligában érdekelt magyar csapatok után a selejtező második körében már a Ferencváros is megkezdi szereplését a nemzetközi porondon: Thomas Doll vezetőedző együttese az albán Partizani vendége lesz szerdán 20 órától a Bajnokok Ligájában.
Nawal El Moutawakel, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) koordinációs bizottságának elnöke szerint Rio de Janeiro készen áll az augusztus 5-én kezdődő ötkarikás játékokra.
Egy internetes gólszépségversenyen ismét Gera Zoltán találata győzött, amelyet a portugáloknak lőtt a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörében.
A torna gólkirályát, Antoine Griezmannt választották a vasárnap befejeződött franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság legjobb játékosának. A legjobb fiatal játékos címet a portugál Renato Sanches kapta meg.
A Champs-Élysées-n könnygázzal próbálták megfékezni a randalírozó szurkolókat Párizsban a döntő után.
Négy magyar érem, köztük a női 4x200 méteres gyorsváltó révén egy arany született a hódmezővásárhelyi junior úszó Európa-bajnokság zárónapján.
Ötödik lett Magyarország csapata a hétvégén Esztergomban rendezett női úgynevezett 7s Rögbi Trophy Európa-bajnokságon.
Franciaország visszafojtott lélegzettel készült vasárnap a labdarúgó Európa-bajnokság esti döntőjére. A házigazdák az 1998-as világbajnokságon aratott hazai győzelem megismétlését remélik, míg a portugálok először nyerhetik el a trófeát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó