A rovat további hírei
Hiába úszott országos csúcsot a Kozma Dominik, Bohus Richárd (Békéscsabai Előre Úszó Klub), Takács Krisztián, Holoda Péter összeállítású magyar 4x100 méteres gyorsváltó, a vasárnapi előfutamok során ez is csak a 12. időt jelentette, így a kvartett nem jutott döntőbe a riói olimpián.
Kapás Boglárka negyedik lett a 400 méter gyors vasárnapi döntőjében a riói olimpián, a számot az amerikai Katie Ledecky nyerte világcsúccsal.
A bajnokság előtt megtartott szurkolói találkozón a csapat játékosai és vezetői egyértelműen fogalmaztak: csak két eredmény fogadható el a bajnokság végén, az első vagy a második helyezés. Az együttes elhatározott szándéka, hogy egy éven belül visszakerüljön a legmagasabb osztályba. Az odavezető utat kizárólag a győzelem építőköveiből lehet kiépíteni. Két győzelem helyett eddig két vereség került a csabaiak neve mellé a tabellán. Nem csak a vereségek, a pályán történtek sem mutattak az NBI irányába…
Egy közeli lőtérről csapódhatott a riói olimpia lovas helyszínének sajtósátrába szombaton egy lövedék.
Az egyesült arab emírségekbeli al-Vahda labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Dzsudzsák Balázs, a nyári franciaországi Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatott csapatkapitánya.
Az olimpiák történetében először fordult elő, hogy a magyar küldöttség az első versenynap után két aranyéremmel álljon: Rióban a párbajtőröző Szász Emese egyéniben, míg Hosszú Katinka úszó 400 méter vegyesen diadalmaskodott.
Hosszú Katinka 4:26.36 perces, hatalmas világcsúccsal nyert aranyérmet 400 méter vegyesen a riói olimpia úszóversenyeinek szombati nyitónapján.
Aranyérmet nyert Szász Emese párbajtőrben a riói olimpián.
A párbajtőröző Szász Emese bejutott a döntőbe a riói olimpián, így magyar idő szerint 22.45 órától az aranyéremért vívhat.
A szám háromszoros világbajnoka, Hosszú Katinka a legjobb idővel jutott be a döntőbe 400 méter vegyesen a riói olimpia első, szombati versenynapján, míg a másik magyar, Jakabos Zsuzsanna 13. lett az előfutamokban.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom