A rovat további hírei
Kerékpárost gázolt halálra egy teherautó Debrecenben szerda délután - közölte a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.
Kolléganőnk van olyan szerencsés, hogy épp Franciaországban tartózkodik, és túl a biztonsági ellenőrzésen, már a Stade de Lyon-ban várja a 18 órakor kezdődő portugál-magyar találkozót.
Az MLSZ Twitteren írta ki, hogy az UEFA szerdán 14:00 órától megnyitotta a jegyértékesítést a nyolcaddöntőkre. Érdemes sietni a vásárlással, mert csak korlátozott számban lesznek kaphatóak a jegyek. A magyar válogatott már biztosan ott van a legjobb 16 csapat között, függetlenül a mai portugálok elleni meccs végeredményétől.
A magyar válogatott szombati marseille-i mérkőzése után öt magyar szurkolót vettek őrizetbe, egyiküket hivatalos személy elleni erőszak miatt hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek - mondta Szijjártó Péter szerdán Budapesten.
A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szerdai programja, várható kezdőcsapatokkal:
A világbajnok német és a lengyel válogatott is egy góllal győzött a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon a C jelű négyesben kedden, így előbbi csoportelsőként, utóbbi csoportmásodikként biztosította helyét a kontinensviadal kieséses szakaszában. Az északírek továbbjutása még kérdéses.
A magyar futball válogatott csoportelsőként várják a utolsó csoportkört, és a szerdai portugálok elleni meccs előtt utolsó sajtótájékoztatójukat is tartották.
Az MLSZ szerint a rendbontás árt a magyar csapatnak.
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szurkolói rendbontás miatt pénzbüntetéssel sújtotta a magyar szövetséget (MLSZ) kedden.
A 12. nap rangadóját este kilenckor játssza a spanyol válogatott a horváttal, de a minket leginkább érdeklő kérdés már a hatkor kezdődő német-északír meccsen eldőlhet: ha Neuerék győznek, viszik magukkal a magyar csapatot is.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom