A rovat további hírei
Mintegy 450 ezer gumióvszer ingyenes kiosztását tervezik 10 500 sportolónak az olimpián - jelentették be a szervezők.
Cseh László 100 méter pillangón, Földházi Dávid pedig 200 méter háton a legjobb idővel jutott elődöntőbe, míg Kapás Boglárka - ugyancsak a leggyorsabbként - már a döntőbe került 1500 méteren a londoni úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapjának délelőttjén.
Kijev rendezi jövőre a jégkorong divízió I/A vb-t, amelyen a magyar válogatott is szerepel majd.
Mindössze fél év telt el az első beszélgetés óta. Ennyi időre volt szükség ahhoz, hogy a három Közép-békési város, Békéscsaba, Békés és Gyula kézilabdasportjának felelős vezetőinek közös gondolkodásának eredményeképpen szerda délelőtt létrejött egy országos jelentőségű konferencia, ahol minden regisztrált résztvevő megkapta azt a füzetet, melyet a három város kézilabda egyesületei, a Testnevelési Egyetem rektora és a Nemzeti Kézilabda Akadémia munkatársai közösen írtak meg.
Bohus Richárd olimpiai A szintes idővel, 48.92 másodperccel jutott tovább az elődöntőbe 100 méter gyorson a londoni úszó Európa-bajnokságon.
A Mesteredzői Díjakról, az Edzői Életmű Díjról, valamint Az év edzője és Az év szövetségi kapitánya címről döntött a Magyar Edzők Társasága (MET).
A Csabagyöngye Kulturális Köpzpont adott otthont az Országos kézilabda sportágfejlesztési stratégiai és Békés megyei regionális sportágfejlesztési koncepció bemutatójának.
Második alkalommal került megrendezésre a Békéscsabai Városi Középiskolás Csocsóverseny, a Gésziben.
A súlylökő Márton Anita a második helyen végzett a pekingi nemzetközi atlétikai viadalon.
Cseh László és Kenderesi Tamás kiváló összecsapását láthatta a közönség 200 méter pillangón a londoni vizes Európa-bajnokság úszóversenyeinek szerdai előfutamaiban, melyek során 800 gyorson Kapás Boglárka a legjobb idővel jutott be a csütörtöki fináléba.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom