A rovat további hírei
Békéscsabán tanulnak mindannyian. BÉKSZI Trefort Ágoston Tagiskola, Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskola, BÉKSZI Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola. Középiskolások, akik közül van, aki idén érettségizik, van, aki még csak tizenhat éves. Van, akinek győztes-pózolós fotóját kinyomtatta és közkincsé tette osztályfőnöke, van, akiről még osztálytársai sem nagyon tudják, mivel tölti szabadidejét.
Békés megye országos diákolimpiai bajnokait köszöntötték csütörtökön Békéscsabán.
Kettős győzelemmel jutott a női kézilabda EHF Kupa legjobb 16 csapata közé a Békéscsabai Előre NKSE. A pályaválasztói jogot feladó Vardar Skopje ellen pénteken 19, míg szombaton 20 góllal bizonyult jobbnak a Kovács Péter által dirigált együttes.
EHF Kupa-mérkőzés. Békéscsaba, 1 000 néző. V.: Cirligeanu, Florescu (román).
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság hetedik fordulójában lejátszott összecsapáson a Békéscsabai ENKSE az Alcoa együttesét 24 – 20 arányban győzte le.
A Békéscsabai 1912 Frühwald Előre SE a Magyar Kupa negyedik fordulójában a Vasas FC együttesét fogadta és 3 – 2 arányban legyőzte első osztályú ellenfelét.
Az NB II-ben az Előre a hajrában beszedett fejessel vesztett pontokat, s az Orosháza a múlt héthez hasonlóan ismét a hosszabbításban kapott gólt. Az eredményeket folyamatosan frissítjük!