A rovat további hírei
Makk Hetes. Sem a kártyaasztaloknál ülők, sem az utcai járókelők nem értik félre. A kártyaasztaloknál például makk hetes nélkül nem lehet makk ultit játszani, illetve aki makk ultit játszik, arról a többiek tudják, hogy nála van a makk hetes.
Az Előre mai győzelmével az élre ugrott. Megye egyben mindkét meccsen idegenbeli siker született. Egy osztállyal lejjebb pedig a Lökösháza otthon nyert, míg a Kétegyháza és a Battonya megosztozott a pontokon.
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság kilencedik fordulójában az Előrés lányok hazai környezetben izgalmas végjáték után 23 – 22 arányban legyőzték a BSE csapatát.
Küzdelmes mérkőzés után nyert a Békéscsabai RSE a listavezető Aluprof-TF ellen. A vagány csapat nem tudott túllépni az árnyékán, és ezt a helyi csapat remekül kihasználta.
Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának 11. játéknapján az OFC hazai pályán 1 – 0-ás vereséget szenvedett az Előrétől.
A 100 éves Előre-t ünnepelte az a több száz meghívott, aki hétfőn összegyűlt Békéscsabán. A centenáriumi emlékezéssorozat záróakkordja legalább annyira tárgyilagosra, mint amennyire szívhez szólóra sikeredett. Néhai, korábbi és jelenlegi sporthoz kötődő személyek nevei kerültek szóba a díszközgyűlésen, akik nélkül az Előre nem lenne A Klub.
Az NB I-es női kézilabda bajnokság hatodik fordulójában lejátszott mérkőzésen a békéscsabai Előre együttese hazai pályán az érdiektől négygólos vereséget szenvedett (24 – 28).
Pénteken Veszprémben a küzdősportok nagyágyúi léptek színre, tíz mérkőzést tartottak a ketrecben világ- és Európa-bajnok versenyzőkkel. Az Arénában három békéscsabai versenyző is harcolt: Kiss Károly, Radnóti Dániel és Kerepeczky Gábor.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó