A rovat további hírei
Vasárnap egész napos, nemzetközi női focitorna zajlott Pósteleken. Az első helyet a berettyóújfalui csapat szerezte meg.
A honi divízió I-es amerikaifutball-bajnokság idei meglepetéscsapata kétség kívül a Békéscsaba Raptors együttese, akik a rájátszás döntőjébe is bejutottak. Na, ja! Mondhatnánk könnyű annak a csapatnak, amelyik egy igazi NFL-sztárt tudott magához csábítani. Tony Simmons játékosként megfordult a New England Patriots-ban és a New York Giants-ban is, januártól pedig a viharsarkiak edzéseit vezényli.
Harmadik alkalommal került sor a nagyszalontai árvák számára szervezett hagyományos, tanév végi rendezvénysorozatra, ahol idén a harcművészet rejtelmeivel ismerkedhettek meg a gyermekek.
Június 17-én, 14 és 15 óra között Pásztor József, a Békéscsaba Előre 1912 Előre SE vezetőedzője lesz a hír6.hu vendége. Ön is kérdezhet a lila-fehérek trénerétől! Mint ismeretes a csapat az NB II Keleti csoportjának a hatodik helyén végzett.
Szisz Ferenc (autocross) Emlékversenyt rendeztek több kategóriában a hétvégén, Szeghalmon. A hír6.hu a vasárnapi III. előfutamra látogatott el.
A cím (egyelőre) még nem azt jelenti, hogy a Békéscsabai Előre Tenisz Klub játékosai versenyzőként indultak a még jelenleg is zajló párizsi Grand Slam-tornán, hanem azt, hogy Hankó Bálint edző szervezésében néhány sportoló és hozzátartozója élőben tekintette meg a franciaországi viadalt. Hazaérkezésük után a tréner mesélt élményeikről a Hír6.hu-nak.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség