A rovat további hírei
A TIZEDIK NAP: NOUAKCHOT, 2013. FEBRUÁR 03. VASÁRNAP: a Bissauba tartó karaván tagjai szombaton reggel leautóztak a határra, és röpke négy óra alatt áthámozták magukat a határ Marokkói oldalán. A Mauritán részen már csak pénzre volt szükség, gyorsan peregtek az események. Vasárnap estére értek Mauritánia fővárosába Nouakchotba. Innen küldték internetes naplójuk újabb lapjait a hir6.hu tudósítói, a békéscsabai Szabó István és fővárosi kollégája Megay Róbert.
A hibátlan teljesítménnyel listavezető Győr könnyed, 17 gólos győzelmet aratott Békéscsabán a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén.
Utolsó alapszakaszbeli mérkőzésére készült a Békéscsaba, a tabella végén helyet foglaló Veszprémi Egyetem gárdája ellen. Kormos Mihály az előző mérkőzésekhez képest változtatott a kezdő csapaton, ezúttal Jenei kezdett feladóposzton, míg Soós helyén Horváth Vivien kapott lehetőséget.
Lendületesen kezdtek a békéscsabaiak, határozott játékkal tudatosították a vendégekben, hogy ma nem teremhet babér számukra. Ennek eredménye már a mérkőzés elején nagy különbségű vezetés lett. A BSE később sem találta a viharsarkiak játékának ellenszerét, a hazaiak jól védekeztek, Pallag és Soós szokásos bombái ültek, Leidgeb és Szombathelyi magabiztosan védekezett, mindez könnyű és gyors befejezést hozott.
A BRSE győzelemmel hangolt a vasárnapi rangadóra! Határozottan kezdett a Békéscsaba, szép támadások után többször is vezetett négy ponttal, de a miskolciak nem hagyták annyiban és szívósan zárkóztak ellenfelükhöz. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, azonban húszhoz közeledve erősített a Kormos-csapat és zsinórban öt pontot szerezve ismét meglógott lelkes ellenfelétől. Innentől kezdve nem volt megállás, a csabaiak két pompás ásszal pontot tettek az első szett végére.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom