A rovat további hírei
Egyre több horgászt látni Békéscsabán az Élővíz-csatorna partján horgászni. A parton ülve vagy a vizet átszelő hidakon állva lógatják a „csalit” a vízbe, és várnak a kapásra. De vajon szabad horgászni a csatornában?
Közel egy hónapja startolt a békési megyeszékhely József Attila lakótelep egyik kultúrintézményében a Máté Taekbo Békéscsaba Fitness Challenge. A taekwondo aerobicos verzéje, a hódmezővásárhelyi Máté Zsolt többszörös Európa- és világbajnok instrukciói alapján egyelőre heti egy alkalommal üzen hadat az elkárhoztatott kilóknak. A három danos mester elmondása szerint azonban az sem kizárt, hogy a kivételes mozgáskoordinációkat megkedvelve, sokan belefognak a koreai anyasport elmélyült tanulmányozásába is. Hát akkor: hajime!
Reggel kilenckor rajtolt a futás egy „bónusz” körrel a békéscsabai Városháza előtti téren, amin 200 iskolás kísérte Tóth Lászlót. A Budapesti Sport Iroda (BSI) egyik Békéscsabai Futónagykövete nem kisebbre vállalkozott, minthogy egy hét alatt kísérőivel a „Futás hírnöke”- ként körbefutja Békés megyét.
Április 13-án rendezték meg a 35. nemzetközi gyalogló és futógálát, családok, amatőrök és persze profi gyaloglók számára. A több futó és gyalogló szám mellett számos kiegészítő sportos, egészséges programban vehettek részt az érdeklődők.
Négy hétig tartott az Előre NB II-es labdarúgó-csapatának veretlenségi sorozata, ami szombaton a Gyirmóttal szemben megszakadt a Kórház utcában. A lila-fehér együttes vesztét az "átaludt" első húsz perc okozta, amit ilyen rutinos játékosokból álló ellenféllel szemben nem lehet büntetlenül megtenni.
Az Előre évszázad kézilabdázójának megválasztott Csulikné Bozó Éva utódainak minden hazai mérkőzésén ott van a csarnok lelátójának B oldali lelátóján, mert a kézilabdás vér sem válik vízzé. Mindig ugyanazokkal nézi végig a mérkőzéseket, férjével és ikertestvérével. Most sem volt ez másképpen. Aztán másképpen lett.
Minden idők legrekordabb létszámú nemzete (18) és azok gyermekei (237) mentek el szombaton, a Százhalombattán megrendezett a XVI. Hungarian Masters Openre egy kis laza judotatami-szántásra. És persze, ha a leg-leg-leg sort folytatni akarjuk, akkor hozzá kell tenni, a statisztikát a 13+1 fővel induló Békés Megyei Kano Judo SE versenyzői is izmosították. Mi több, 4 aranyat, 3 ezüstöt, 3 bronzot zsákoltak be. Persze senki sem jött haza üres kézzel, mert valaki: érmet, élményt, vagy éppen kifogást csomagolt a judokája mellé.
A Békéscsabai Röplabda SE - békéscsabai csapatként elsőként - magyar bajnoki címet nyert március 30-án, vasárnap. A bajnokcsapat tagjait hétfő este köszöntötték, az ünneplésre a Városháza előtti dísztéren gyűltek össze a csapat tagjai és a szurkolók.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom