A rovat további hírei
A Győri Audi ETO kézilabdázói közül Tomori Zsuzsannát szerdán megműtötték, cseh csapattársa, Jana Knedlikova pedig kedden megsérült.
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) pályázik a 2018-as rövidpályás világkupa-sorozat egyik versenyének rendezési jogára.
Pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott Portugália elleni világbajnoki selejtezőjén tapasztalt "a szurkolók nem megfelelő magatartása" miatt.
Vasárnap Cegléden került megrendezésre az U23-as Magyar Bajnokság, ahol két versenyzőnk Szász Klára és a még ifi korcsoportú Szlávik Gergő képviselte egyesületünket.
Hat hetet kell kihagynia a kézilabdázónak, miután vasárnapi, fehéroroszok ellen játszott győztes Eb-selejtezőn térdsérülést szenvedett.
Nyilvánosságra hozta annak a nemenként tíz sportolónak a nevét a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF), akik közül kikerülnek az Év atlétái.
Továbbra is a svédek sztárja, Sarah Sjöström vezeti a nők pontversenyét Hosszú Katinka előtt az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának hongkongi állomását követően.
Babos Tímea kilenc helyet javítva a 43. a női teniszezők világranglistáján, amelynek élcsoportjában nem történt változás.
A tízfős magyar küldöttség négy érmet, közte két aranyat nyert a cselgáncs világkupa-sorozat zágrábi Grand Prix-versenyén.
A magyar női kézilabda-válogatott hét góllal győzött Fehéroroszország vendégeként vasárnap az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában.
Nyerjen kozmetikai lézeres gép kezelést!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

kozmetikai lézeres gép kezelést!

Egészség
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital