A rovat további hírei
Kettős győzelemmel jutott a női kézilabda EHF Kupa legjobb 16 csapata közé a Békéscsabai Előre NKSE. A pályaválasztói jogot feladó Vardar Skopje ellen pénteken 19, míg szombaton 20 góllal bizonyult jobbnak a Kovács Péter által dirigált együttes.
EHF Kupa-mérkőzés. Békéscsaba, 1 000 néző. V.: Cirligeanu, Florescu (román).
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság hetedik fordulójában lejátszott összecsapáson a Békéscsabai ENKSE az Alcoa együttesét 24 – 20 arányban győzte le.
A Békéscsabai 1912 Frühwald Előre SE a Magyar Kupa negyedik fordulójában a Vasas FC együttesét fogadta és 3 – 2 arányban legyőzte első osztályú ellenfelét.
Az NB II-ben az Előre a hajrában beszedett fejessel vesztett pontokat, s az Orosháza a múlt héthez hasonlóan ismét a hosszabbításban kapott gólt. Az eredményeket folyamatosan frissítjük!
Azzal minden sportbarát tisztában van, hogy Magyarország legnépszerűbb klubja az FTC. Ennek okát sokan, sokszor, sokféleképpen magyarázták, biztosat senki sem tud, de az tény, hogy a zöld-fehér csapatért szorítanak a legtöbben kis hazánkban. Ez a népszerűség azonban azt is jelenti, hogy nem kevés azoknak a száma, akik nem szeretik, sőt egyenesen utálják a Zöld Sasokat. A Békéscsabai Előre szimpatizánsai utóbbiak közé tartoznak, a régi Előre-Ferencváros mérkőzések teltházakat vonzottak, ugyanakkor szinte mindig botrányokkal voltak körítve. Éppen ezért némileg meglepő, hogy Békéscsabán él egy fiatalember, aki megrögzött „Franzstadti” révén minden fontosabb derbin ott szurkol kedvenceinek a lelátón, ráadásul van egy különleges hobbija is. Jelesül: a játékosok futballmezeit gyűjti.
A Kondoroson rendezett biliárdversenyen három békéscsabai játékos került az első négybe, a győztes Bencsik Tibor lett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó