A rovat további hírei
Rendkívüli élményben lehetett részük a minap a BM Kano Judo SE judokáinak. Ugyanis Gyáni János, az egyesület mesterének régi-új tanítványa, a válogatott Szabó Franciska ismét a csabai tatamira lépett. Mi több, ő vezényelte le a szerdai edzést. (Pórus nem maradt szárazon.)
Linamar-Békéscsabai RSE—Újpesti TE 3:0 (22, 12, 15). Röplabda NB I-es női mérkőzés. Békéscsaba, 1000 néző. V.: Éva, Adler.
Az utolsó 2015-ös hazai mérkőzésén aratta második hazai győzelmét a Békéscsaba. Persze semmilyen messzemenő következtetést nem lehet levonni abból a tényből, hogy Békéscsabán csak a Fejér megyei csapatokat tudtak legyőzni a lila-fehérek. Tehát csak a bajnok Videoton és most a Puskás Akadémia csapatainak nem termett babér a Kórház utcai stadionban.
Meglepő mutatványok egy 86 éves tornász hölgytől.
Még a héten is érkeztek új játékosok Békéscsabára, akik közül Vaskó nem csak tagja lett a kezdőcsapatnak, de mint csapatkapitány Balogh Zsolt helyettese, a kezdőkörben a térfélválasztásnál már ő képviselte a hazaiakat. A Békéscsaba szezonbeli legjobb mérkőzését játszotta, végig irányította a mérkőzést.
Békéscsaba város prominensei némileg megkésve, csak szerdán tudták fogadni a májusban Anadiában megrendezett világkupa győztes Böczögő Dorinát. (Talajon nyert.) Azonban a dorgálás nem a városatyáknak szól. Senkinek sem szól; hiszen gyönyörű tornásznők a tavasz óta folyamatosan az úton van. Szarvas Péter polgármester (vagy a kabinet) figyelmessége, de lehet, hogy pusztán a vakszerencsének köszönhetően, épp Dorina napkor fogadták a hazai torna üdvöskéjét. Isten éltessen, Dodó!
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom