A rovat további hírei
Több jó képességű játékos is megfordult már a békéscsabai csapatban, azonban a fiatalokat nehéz „itt tartani", így a keret szinte minden évben változik, ettől függetlenül szép eredményeket érnek el évről évre.
Mindkét csapat szerette volna az első tavaszi győzelmét megszerezni péntek délután, ám a pályán egyik fél sem tudott élni a lehetőségeivel, így gól nélküli döntetlen született. A Békéscsaba mérlege tavasszal egy rúgott gól és kettő pont.
A harmadik helyet szerezte meg Kiss Virág az amerikai Arnold Sport Festivalon. Októberben írtunk arról, hogy az Arnold Classic Europe-n aranyérmet szerzett, és már akkor tudta, utazik Amerikába.
Dr. Molnár Tamás látogatott kedd este Békéscsabára, azért, hogy a Viharsarokban is népszerűsítse a vízilabdát. A fiatal pólósok felnézhetnek a többszörös olimpiai bajnokra, így mindenképpen jó hatással volt a megyei vízilabdázókra dr. Molnár Tamás látogatása.
A Békéscsaba hazai pályán is legyőzte a Gödöllőt a női röplabda NB I elődöntőjének vasárnapi felvonásán, így már 2-0-ra vezet összesítésben.
Mondhatni az egész életét a sportnak szentelte Balogh József, aki mára már nem aktív asztalitenisz játékos, de a békési tehetségeket még mindig aktívan edzi. Mára már a lánya is besegít a munkába, ami sok pluszt jelent a fiatal asztaliteniszesek számára.
A békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola tornatermében startolt pénteken a Kézenfogva Alapítvány Nem para a para! című országjáró sportrendezvénye. Az iskola diákjai egy-egy speciális versenyző segítségével kipróbálhatták többek között az ülő röplabda, a kerekesszékes kosárlabda, a vak ping-pong, a vak foci, a kerekesszékes akadálypálya, a csörgőlabda bajnokság, a tandemkerékpározás, az ügyességi akadálypálya kategóriájú állomásokat.
A nyáron alakult Atletico Békéscsaba céljai a télen sem változtak meg, a csapat szeretne feljutni a Megyei II. osztályba, erre pedig minden esélyük meg is van. Csütörtök délután a békéscsabai klub bemutatta új mezét és új játékosait a szurkolóknak.