A rovat további hírei
Zsíros kenyérrel és hagymával várták az ILS-ben tanuló diákokat a csütörtöki sportnapon a Mester Klubban. Az iskola pedagógusai minden évben megszervezik a sportnapot, hogy az új diákok megismerhessék egymást, továbbá, hogy felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára.
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Budapest Bank-Békéscsaba ENKSE csapata a Dunaújvárost fogadta és nagy meglepetésre a vendégek 33 – 22 arányban győztek.
Vasárnap Veszprém belvárosában, különleges útvonalon rendezte a Vuelta Sportiroda a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíj olimpiai-krossz viadalt, melyen az elitek közt Parti András második és Benkó Barbara harmadik helye jelentette a legjobb magyar helyezést. Az idei Magyar Kupa-sorozat záró állomásán, az elit kategóriában hét ország kerekesei álltak rajthoz.
Nagyszabású nemzetközi K-1 és MMA gálát rendezett a Surman Boxklub szombaton, a békési sportcsarnokban. A II. Dübögő Kupa fénypontja a kiváló sportoló, Rácz Dénes „jutalomjátéka” volt.
Nagyszabású K-1 és MMA gálát rendezett a Surman Boxklub szombaton, a békési sportcsarnokban. A rendezvény fénypontja a kiváló sportoló, Rácz Dénes „jutalomjátéka” volt.
Szombaton került megrendezésre Miskolcon a MISI Kupa nemzetközi gyermekverseny. A Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club bázisiskoláiból összesen 16 tanuló vett részt a versenyen, összesen 9 arany-, 6 ezüst- és 6 bronzérmet szereztek.
A Dél-Alföldön óriási népszerűségnek örvendő fabábus biliárd legjobbjai álltak asztal mögé a hétvégén Gyomaendrődön, a pontszerző viadalt végül a békéscsabai Aradszki Mihály nyerte.
Az NB I-es női kézilabda bajnokság második fordulójában hazai környezetben a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese a Siófok csapatával drámai körülmények között 29 – 29 arányú döntetlent játszott.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom