A rovat további hírei
Fordulatos meccsen a Megye II-es Mezőkovácsháza diadalmaskodott a Magyar Kupa Békés megyei döntőjében.
Nehéz, de eredményes munka áll az Előre lányai és Bakó Botond vezetőedző mögött. A célként kitűzött bennmaradást elérték, a következő idényben pedig a középházba kerülésért dolgozik a csapat - minderről, és az elmúlt hónapok történéseiről Bakó Botond beszélt a Közéleti sarok vendégeként.
A békéscsabai városháza Mokos termében köszöntötte Vantara Gyula polgármester és Kiss Tibor alpolgármester a bronzérmet nyert Budapest Bank Békéscsabai Röplabda Sportegyesület csapattagjait.
A békési Női Kézilabda Torna Egylet csapata az utolsó forduló eredményétől függetlenül már megnyerte a megyei felnőtt női kézilabda bajnokságot. A szezon végső, hazai mérkőzésén 23-27-re kikapott a Mezőberényi SDSE csapatát. Ezzel pedig 4 pont előnnyel utasította maga mögé az összes mezőnybeli klubbot, a végső győzelemig pedig még egy mérkőzés van hátra.
A hétvégén rendezték meg az OTP BANK 16. Szupermaratont Békéscsabán. Az egyéni futószám bajnoka, a zalaegerszegi Lakatos Roland lett.
A fiatalok egészséges életmódra, rendszeres testmozgásra történő nevelése fontos a mai társadalomban. Hazánkban a testmozgás már régi hagyomány, hiszen Magyarország mindig is „sportnemzetnek” tekintette magát. Hogy mindezt ne is cáfoljuk meg, a szombaton megrendezett Fit Kid Dance országos versenyén a gyermekek nagyon szép teljesítményt nyújtottak.
A női labdarúgó mérkőzések egy bizonyos szint felett már nézhető produkciónak számítanak. Brazília, Németország, Japán, USA válogatottjai kifejezetten élvezetes, szórakoztató meccseket játszanak egymással. Az ember simán ott tud ragadni egy-egy női válogatott mérkőzésen.
Az első versenyeket április 4-én, a felszabadulás ünnepén rendezte meg az akkori békéscsabai sportegyesület, az Előre Spartacus SC. Majd az utóbbi, bő harminc esztendőben, a Buda Cash Békéscsabai AC mindig április utolsó vasárnapját választják – a legendás flaszterszárnyalóknak.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom