A rovat további hírei
Mérkőzéslabdákat hárítva nyerte meg a történelmi bronzérmet a BRSE.
Hol van Barna, a kétfarkú oroszlán? – kérdezte egy mosolygós hölgy vasárnap este a csabai Colosseumban. Szerencsére befutott a lila-fehér kabalababa, sőt magára vállalta a törlés feladatát is.
Beszámolók - A Megye I-ben győzni tudott a Méhkerék, míg a Dévaványa és a Békéscsabai MÁV döntetlent játszott. A Sárréti rangadót egyetlen góllal a Körösladány nyerte meg, az Újkígyós pedig az utolsó percben egyenlített a Mezőkovácsháza ellen.
Békéscsabai RSE—Aluprof TF-Budapest 1:3 (—21, —25, 23, —18)
Vannak olyan szegletei a világnak, ahol a csillagok állása, a széljárás, az éghajlat, az életforma vagy ki tudja miért, bizonyos sportágakban egyszerűen szinte futószalagon születnek a tehetséges gyerekek egy-egy sportágban. Jamaicába elég csak megszületni, és ha a gyermek is akarja, akkor nagykorára valószínűleg a világ legjobb sprinterei közé fog tartozni. Tényleg csak két név, Merlene Ottey és Usian Bolt. Egy fiú, egy lány. Rengeteget fel lehetne sorolni.
Múlt szombaton a Modern Tánccsoportok Magyarországi Szövetsége rendezte meg Győrben az országos döntőt, ahonnan a békéscsabai Fit Dance Center SE hét aranyéremmel, két ezüsttel és egy bronzzal tért haza.
A Békéscsabai Előre NKSE az utóbbi időben elég gyengén szerepel, a mélyrepülés azonban remélhetőleg csak átmeneti, az új edző is azon dolgozik, hogy kilódítsa a csapatot a holtpontról. Az igyekezet nem hiábavaló, látszik a közös munka eredménye, jelenleg a kilencedik helyért küzdenek a lányok.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom