A rovat további hírei
A honi divízió I-es amerikaifutball-bajnokság idei meglepetéscsapata kétség kívül a Békéscsaba Raptors együttese, akik a rájátszás döntőjébe is bejutottak. Na, ja! Mondhatnánk könnyű annak a csapatnak, amelyik egy igazi NFL-sztárt tudott magához csábítani. Tony Simmons játékosként megfordult a New England Patriots-ban és a New York Giants-ban is, januártól pedig a viharsarkiak edzéseit vezényli.
Harmadik alkalommal került sor a nagyszalontai árvák számára szervezett hagyományos, tanév végi rendezvénysorozatra, ahol idén a harcművészet rejtelmeivel ismerkedhettek meg a gyermekek.
Június 17-én, 14 és 15 óra között Pásztor József, a Békéscsaba Előre 1912 Előre SE vezetőedzője lesz a hír6.hu vendége. Ön is kérdezhet a lila-fehérek trénerétől! Mint ismeretes a csapat az NB II Keleti csoportjának a hatodik helyén végzett.
Szisz Ferenc (autocross) Emlékversenyt rendeztek több kategóriában a hétvégén, Szeghalmon. A hír6.hu a vasárnapi III. előfutamra látogatott el.
A cím (egyelőre) még nem azt jelenti, hogy a Békéscsabai Előre Tenisz Klub játékosai versenyzőként indultak a még jelenleg is zajló párizsi Grand Slam-tornán, hanem azt, hogy Hankó Bálint edző szervezésében néhány sportoló és hozzátartozója élőben tekintette meg a franciaországi viadalt. Hazaérkezésük után a tréner mesélt élményeikről a Hír6.hu-nak.
Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának huszonkilencedik fordulójában a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre hazai pályán 1-0 arányban legyőzte az Orosháza FC együttesét.
Május 27-én, 14 és 15 óra között Bohus Bea volt a Közéleti sarok vendége.
Több mint 50 sportágat próbálhattak ki a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban, a Vívócsarnokban, s a két sportlétesítmény közvetlen környezetében pénteken a helyi óvodások és általános iskolások.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom