A rovat további hírei
A Határon Túra kerékpárosai csütörtök délelőtt érkeztek Magyarországra. A karaván már az Alföldön halad, Gyomaendrődön kaptuk lencsevégre a mintegy 150-170 kerekest.
Kilencedik alkalommal került megrendezésre Mezőtúron a Túri Kupa utcai futóverseny. A sporteseményen a gyomaendrődi atléták is rajthoz álltak.
Vasárnap egész napos, nemzetközi női focitorna zajlott Pósteleken. Az első helyet a berettyóújfalui csapat szerezte meg.
A honi divízió I-es amerikaifutball-bajnokság idei meglepetéscsapata kétség kívül a Békéscsaba Raptors együttese, akik a rájátszás döntőjébe is bejutottak. Na, ja! Mondhatnánk könnyű annak a csapatnak, amelyik egy igazi NFL-sztárt tudott magához csábítani. Tony Simmons játékosként megfordult a New England Patriots-ban és a New York Giants-ban is, januártól pedig a viharsarkiak edzéseit vezényli.
Harmadik alkalommal került sor a nagyszalontai árvák számára szervezett hagyományos, tanév végi rendezvénysorozatra, ahol idén a harcművészet rejtelmeivel ismerkedhettek meg a gyermekek.
Június 17-én, 14 és 15 óra között Pásztor József, a Békéscsaba Előre 1912 Előre SE vezetőedzője lesz a hír6.hu vendége. Ön is kérdezhet a lila-fehérek trénerétől! Mint ismeretes a csapat az NB II Keleti csoportjának a hatodik helyén végzett.