A rovat további hírei
Szerdán délután a városháza dísztermében Békéscsaba legjobb és legsikeresebb sportolóit azért hívták meg a város önkormányzatának vezetői, hogy megköszönjék nekik 2011-ben elért sikereiket.
Tizenegy ország válogatottja játszotta le csoportmérkőzéseit kedden Gyulán, a Katolikus Papok Teremlabdarúgó Európa-bajnokságán.
A Mar Alicante 25-19-re nyert a Békéscsaba ellen az EHF Kupa nyolcaddöntőjének második mérkőzésén vasárnap. Összesítésben a pályaválasztói jogot feladó spanyol csapat három góllal bizonyult jobbnak Kovács Péter együttesénél, így a tavalyi KEK-döntős lépett tovább a sorozatban.
A Békéscsabai Előre NKSE 25-22-re nyert a pályaválasztói jogáról lemondott spanyol Mar Alicante ellen az EHF Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A visszavágóra vasárnap, szintén Békéscsabán kerül sor.
A címvédő és éllovas Győr 36-24-re nyert kedden Békéscsabán, a női kézilabda NB I-ben.
Hatalmas küzdelemben tartotta otthon mindkét bajnoki pontot a Békéscsabai Előre. A tavaszi szezonban még veretlen lilák tulajdonképpen csak a mérkőzés utolsó két percében vezettek.
A Békéscsabai Előre NKSE nagy csatában, egy góllal nyert hazai pályán a Szekszárd ellen.
Pénteken eltemették Klembucz Ferencet, a Békéscsabai Előre NKSE masszőrét, Buci korábban a magyar férfi kézilabda-válogatottnál is hosszú éveket tevékenykedett.
Mára virradóra a békéscsabai Réthy Pál Kórházban elhunyt Buci, a gyúró (Klembucz Ferenc, 57) - értesült a hír6.hu. A Békéscsabai Előre NKSE gyúrója hosszú ideje birkózott már a súlyos kórral, rákos volt. Január másodika óta volt kórházban, éjszaka leállt a veséje, és életét már nem tudták megmenteni. Temetéséről később gondoskodnak.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom