A rovat további hírei
A március idusát követő napon, a Gyulán megrendezett Küzdelem Napja nevű harcművész gálán Kiss Károly, a békéscsabai East Warriors MMA GYM, Carlson Gracie EW JIU JITSU mestere nemcsak a kiválóan bunyózó tanítványai sikerének örült, hanem egy komoly kitüntetést is kapott. Az est folyamán Érdemes Mester elismerésben részesült – a trófeát pedig Shihan Gregor László (VII. Dan), a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke adta át. A minap Karcsival az East Warriors, Andrássy úti bázisán beszélgettem.
Hétvégén rendezték meg a Hungarian Masters Opent immár huszonegyedik alaklommal, a rangos nemzetközi viadalra ezúttal is Százhalombattán került sor. Tizenhét ország 234 judósa állt tatamira, ami rekordlétszám a verseny történelmében.
2019. március 23-án szombaton rendezték meg Budapesten, a Gerevich Aladár Torna Csarnokban a Gyermek Kezdő és Haladó Országos Bajnokság első fordulóját. A Torna Club Békéscsaba, mindkét korcsoportban 2-2 csapatot indított.
Labdarúgáshoz köthető ajándéktárgyak határokon túlnyúló árusításának blokkolásáért 12,5 millió euróra büntette az Európai Unió a Nike amerikai sportszergyártó-vállalatot.
A budapesti vereség ki kell, hogy józanítsa a horvát labdarúgó-válogatottat, melynek össze kell szednie magát, ha ki akar jutni az Európa-bajnokságra - írta a Jutarnji List című horvát napilap a vasárnap 2-1-re elvesztett budapesti Eb-selejtezőről.
A magyar labdarúgó-válogatott az utóbbi két év legjobb játékát nyújtva hátrányból fordított és nyert 2-1-re a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat ellen a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
A Veszprém csapata 30-28-ra győzött a portugál Sporting CP otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi játéknapján, a negyeddöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén.
A Szeged csapata 22-20-ra győzött a lengyel Wisla Plock otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi játéknapján, a negyeddöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén.
Ezüstérmet nyert a magyar válogatott a férfi kardozók budapesti világkupa-versenyén.
Marco Rossi szövetségi kapitány vasárnap a horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen három-négy helyen változtat a kezdőcsapaton ahhoz képest, ahogy csütörtökön a szlovákok vendégeként küldte pályára a magyar labdarúgó-válogatottat.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom