A rovat további hírei
Csisztu Zsuzsa bekerült a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) vezetésébe.
Ha a sportklubok hatékonyak akarnak lenni, a labdarúgásba érdemes sok energiát fektetniük, mert ez érdekli a legnagyobb tömegeket - hangsúlyozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke csütörtökön Budapesten, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. sportsikerekről, sportmarketingről szóló konferenciájának sportklubokra összpontosító panelbeszélgetésén.
A csapatban meglévő lendületben és a Hungaroring hangulatában is bízik Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság mogyoródi versenyhétvégéje előtt, ahol egy futamgyőzelmet tűzött ki célul.
A Békés Megyei Harcművész Szövetség meglehetősen tartalmas éves esemény és versenynaptárt alakított ki a 2017-es évre. A verseny és eseménynaptárban csakúgy, mint tavaly, terveztek egy olyan önvédelmi szemináriumot, amely a kés és a bothasználat tárgykörét járja körül. A rendezvény most májusban került lebonyolításra, még pedig a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Békés megyei szervezetével közösen – mint 2016-ban és azt megelőzően.
A Szolnok az egyik csapat harmadik győzelméig tartó döntő szerdai, harmadik mérkőzésén is legyőzte - idegenben - az Egert, így sorozatban harmadszor, története során pedig kilencedik alkalommal megnyerte a férfi vízilabda-bajnokságot.
Az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület újabb jótékonysági kezdeményezése ért célba május 10-én: a klubvezetés átadta az orosházi óvodáknak a Liga Kupa mérkőzések bevételét. A tervek már a folytatásra is megvannak, a cél a jótékonyság mellett a kézilabdasport népszerűsítése.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elsőfokú licencadó bizottsága 19 klubnak adott első osztályú licencet.
2017. május 28-án Körös Kupa Amatőr Sárkányhajó Verseny lesz Békésen.
Elkezdődött kedden a jegyárusítás a június 9-i Andorra-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésre.
Hanga Ádám lett a férfi kosárlabda Euroliga 2016/2017-es idényének a legjobb védőjátékosa.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital