A rovat további hírei
Iskolai oktatóprogramjának kiegészítéseként a szelektív hulladékgyűjtéshez kapcsolódó játékot indított a fiatal korosztály számára Szelektivity címmel az Italos Karton Környezetvédelmi Szolgáltató Egyesülés (IKSZ).
A Columbia Egyetem tudósai tanulmányukban arra jutottak, hogy a kakaóbabban található természetes gyógyhatású vegyületcsoport, a flavonoidok segítségével egészséges idős embereknél megelőzhető a korral járó szellemi hanyatlás.
Új, fájdalommentes, beavatkozást nem igénylő vastagbélrákteszt segítheti a kór megelőzését. Az új módszer az első, amely a székletben kimutatja a rákkal összefüggő DNS-t.
Agyarakkal és a legelső fűrészes fogakkal felszerelve a korai perm időszak mocsarainak legnagyobb ragadozója mindent elfogyasztott, amit csak megkívánt.
Már tesztelte az Android Police az 5.0 droidos operációs rendszer, a Lollipop egyik vonzó újdonságát.
Az Izraelben található Achziv-föld állam az államban, pontosabban mikroállam. A furcsa képződményt a Szombat reggel mutatta be.
Az ésszerű mértékű napozás segíthet megelőzni a cukorbetegséget és az elhízást - derült ki egy tanulmányból.
Nagyjából egy tucat euróövezeti hitelintézet bukhatott meg az Európai Központi Bank (EKB) és az Európai Bankhatóság (EBA) bankterhelési próbáján (stressz tesztjén), amelynek eredményét vasárnap ismertetik.
Akkora tudományos áttörést jelent, mint a holdra szállás - mondta a műtétet végrehajtó orvos arról a kezelésről, amellyel járóképessé tettek egy korábban lebénult beteget. Két évvel a műtét után hozták csak nyilvánosságra a kezelés tényét. A beavatkozásnak köszönhetően a beteg már ismét jár.
Az amputáció nem a fertőző drog, hanem az általában is rossz állapotú végtagokba adott mellészúrások következménye - cáfolta a krokodildrog magyarországi megjelenéséről szóló sajtóhíreket a toxikológus a Ma reggelben.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás