A rovat további hírei
A Naprendszeren kívül, idegen csillagok körül keringő exobolygók száma megduplázódott, köszönhetően a Kepler űrteleszkóp új kutatási módszerének. Kilenc újonnan felfedezett bolygó még élhető is lehet.
Kínában először juttattak átültetendő szervet úgynevezett "zöld folyosón" - gyorsan és biztonságosan - a donortól a páciensig 700 kilométeres távolságra.
A NASA légi obszervatóriuma fedezte fel az oxigénatomokat a vörös bolygón.
A mesterséges intelligencia és a robotok alkalmazása 5,1 millió munkahelyet szüntet meg a következő öt évben 2020-ig, a munkaerő kétharmada a hivatalokban és az adminisztratív területen válik feleslegessé. Nézze meg, az ön munkája mennyire van veszélyben!
Ijesztő videót tett közzé a Financial Times, a robotok már egész jól írnak híreket.
A Csendes-óceán déli részén elterülő Salamon-szigetek öt tagja tűnt el eddig a globális tengerszint-emelkedés következtében, és a térség további hat szigetén végez súlyos pusztításokat a tengervíz - figyelmeztettek ausztrál kutatók.
Kutatóknak sikerült összegezniük az emberiség alvási szokásait egy mobiltelefonos applikációval - írja az MTI.
A Merkúr átvonulását lehet megfigyelni hétfő kora délutántól napnyugtáig Magyarországon - írja a hvg.hu
A távol-keleti országban komolyan veszik, hogy a jövőt az elektromos autók jelentik.
Gert Mittring német pszichológus döntötte meg a gyökvonás világrekordját szerdán Zürichben: hat perc és 1,4 másodperc alatt számolta ki fejben egy egymillió számjegyű szám 89247. gyökét.