A rovat további hírei
Magyarországon évente 45 ezren kerülnek kórházba stroke miatt, óránként egy halálesetért felelős a betegség - mondta Bereczki Dániel, a Magyar Stroke Társaság elnök.
Tornádókat, szupercellákat és extrém időjárási jelenségeket üldöznek a viharvadászok, akikből egyre több csapat verbuválódik már hazánkban is. Meg akarják érteni a magasban zajló folyamatokat, tudományos munkát végeznek. Így tesz többek között Csirmaz Kálmán, aki amúgy hivatásos meteorológus, és Kovács Kornél, a viharvadászok egyik vezetője is.
A repülőterek biztonsági rendszerében alkalmazott okostechnológiák külső támadások elleni védelmét modellezi egy uniós program magyar kutatócsoportja - közölte a részt vevő két magyar szervezet egyikeként a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. az MTI-vel.
Az egy óránál hosszabb nappali alvás a 2-es típusú cukorbetegség jele lehet egy nagy létszámú japán kutatás szerint - írta a BBC hírportálja.
Két héten át terrorizált egy orosz kutatócsoportot néhány jegesmedve. A ragadozók megölték a csapat kutyáit, a szállásuk ablaka alatt aludtak, és rájártak az élelmiszerkészletükre is.
Szelfi kondizás közben, fotó a készülődésről, közös kép az edzőtársakkal – ilyen felvételekből Dunát lehet rekeszteni a közösségi oldalakon, de a pszichológusok szerint ez komoly probléma.
Nagy kitörésre készül Japán egyik legaktívabb tűzhányója 30 éven belül - állapították meg brit kutatók, akik a vulkáni magma felhalmozódását tanulmányozták.
Jól van, otthonában gyógyul az a középkorú férfi, akin először hajtottak végre Magyarországon egy időben vese- és tüdőátültetést még júniusban - mondta el az Országos Onkológiai Intézet (OOI) aneszteziológiai és központi intenzív terápiás osztályának főorvosa kedden az MTI-nek.
Egy új tanulmány szerint a tévénézés negatív hatással lehet a spermákra.
Az egyre melegebb időjárás az északi sarkkörön is gondot okoz, orosz területen egy eddig alvó vírus kelt életre emiatt.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom