A rovat további hírei
Az afrikai álomkór, a Chagas-kór és a leishmaniasis ellen lehet hatásos egy új szer az állatokon végzett tesztek alapján.
Egy egyszerű kis segédalkalmazás megmutatja, érintett-e a készülék az utóbbi idők legnagyobb androidos sebezhetőségi ügyében.
A jelek szerint csökken az illegális elefántvadászat mértéke Afrikában, ugyanakkor az orvvadászat továbbra is fenyegetést jelent az értékes agyaruk miatt leölt ormányosokra - derült ki a veszélyeztetett fajok nemzetközi kereskedelmét szabályozó Washingtoni Egyezmény (CITES) titkársága által közzétett adatokból.
A tengelic nyerte el 2017-re az év madara címet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) internetes szavazásán, amely szerdán fejeződött be.
Az energiaitalok mértéktelen fogyasztása az arra érzékenyeknél akár halált is okozhat - figyelmeztetett Funk Sándor addiktológus.
A technika fejlődése mindig magával hozza a búcsút is, mármint abban az értelemben, hogy idejétmúlt eszközök, ha tetszik, ha nem, végleg eltűnnek a palettáról.
Tudományosan bizonyított, hogy alkohol legalább hét különböző rákos megbetegedést tud okozni, és a mindenki által ismert májrákot még egy hosszú lista követi:
Sosem volt olyan vékony az ózonréteg Magyarország felett július 21-én, mint tegnap. A jelenséget valószínűleg egy nyugati áramlás okozhatta. A vékony ózonréteg mellett az UV sugárzási értékek igen magasra nőttek, még szerencse, hogy közben ilyen felhős lett az ég.
Az Aquila névre keresztelt repülővel a világ minden szegletébe szórnák az ingyenes netkapcsolatot. A drónnal most először repültek.
Amióta a NASA obszervatóriuma új kutatási módszerre tért át, tömegesen fedezik fel az exobolygókat, ezek közül újabb kettőről derült ki, hogy az emberek számára is élhető lehet.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom