A rovat további hírei
Hamarosan robbanhat az önvezető autók piaca, onnan pedig már nem lesz megállás.
Újra tanítanák a bajor iskolákban Adolf Hitler Mein Kampfját. A baloldali ellenzéki pártok szerint a diákok így könnyebben megérthetnék Németország történelmét. A zsidószervezetek tiltakoznak, a tervezet már elkészült.
Műszaki okokból egy nappal elhalasztották az orosz Vosztocsnij űrrepülőtér szerda hajnalra tervezett első rakétastartját.
Komoly előkészületeket kellett tennie Tim Peake űrhajósnak, hogy a súlytalanság állapotában is le tudja futni a maratont.
A gyógyszer veszélyes is lehet, ha nem az előírások szerint szedjük őket. A dobozban talált, hosszú betegtájékoztatót nem mindenki olvassa végig, sokszor csak sietősen bekapjuk a pirulákat, és nem foglalkozunk az utasításokkal. Pedig azok nem véletlenül kerülnek fel a tájékoztatóra, és az orvos sem véletlenül közli velünk az információkat. De azért véresen komolyan sem szabad venni!
Az ismeretterjesztés, oktatás és kultúra áll majd az ősszel induló új tematikus közszolgálati csatorna, az M5 középpontjában - mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tartalomszolgáltatási igazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel.
Három hónapra előre mutatná az időjárást az AccuWeather, a meteorológusok szkeptikusan fogadják a dolgot.
Egy műholdas jeladóval rekordhosszúságú úton követték egy Tajvanon szabadon engedett teknős egészen Indonéziáig tartó útját, az állat közel 5500 kilométert tett meg 94 nap alatt.
Egy négyszázezer fényévre, vagyis csillagászati léptékkel a közelben lévő törpegalaxist fedeztek fel a csillagászok.
Magyarországon először készített ingyenesen letölthető okostelefonos madárhatározó alkalmazást a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesülettel közösen.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom